Стася Ровінська зустрілася з молодшою сестрою вперше за 6 років: старші доньки Сніжани Єгорової тепер у США

Дві доньки Сніжани Єгорової вперше побачилися за 6 років. Зустріч Стасі Ровінської та Саші Єгорової відбулася на теренах Америки. Дівчата були надзвичайно розчулені.

Життя розкидало рідних сестер по різних континентах. 25-річна Олександра вже зо десятиліття мешкає в Америці. П’ять років тому вона стала дружиною музиканта Томмі Ейзнера. 30-річна Анастасія до повномасштабного вторгнення жила з чоловіком і трьома дітьми в Україні. Й лише після початку бомбардувань Києва виїхала з родиною за кордон.

Сестрички не бачилися довгих 6 років. Нарешті змогли обійняти одна одну. Знакова для рідних людей подія сталася в Нью-Йорку. З’ясувалося, що молодша сестра переросла старшу на цілу голову.

Мама сестричок

Чи говорили Стася з Сашею про маму, сестри в Інстаграмі не сповістили. Олександра ніколи не скаржилася на Сніжану Єгорову публічно, а от Анастасія зазвичай не приховує дитячих образ. Нині донька Семена Горова розірвала з рідною матір’ю всі стосунки, оскільки жінка підтримує у війні росію, а не Україну.

Та й у дитинстві дівчинка неймовірно боялася зустрічей з найріднішою людиною. Повертаючись зі школи, Стася завжди зітхала з полегшенням, коли не бачила на подвір’ї маминої автівки.

А от коли машина стояла на парковці, значить, можна було очікувати скандалу в будь-який момент. Мама могла насварити старшу доньку за найменшу провину залежно від настрою. Маючи нині чоловіка і власних дітей, Анастасія й досі не може втямити, як можливим було таке ставлення з боку Сніжани.

Мама могла не лише насварити дівчинку, але й відлупцювати, а потім починала обнімати й цілувати. Стася думала тоді, що у всіх родинах відбувається те ж саме, що це норма. Лише згодом втямила: такого не повинно бути й до дітей слід ставитися зовсім по-іншому.

Популярне

Схожі статті

Легендарний торт “Прага” за домашнім рецептом. Неймовірно смачно: готую на замовлення, хоча може кожен

Від торта "Прага" неможливо відірватися. Якщо зробити десерт удома, то вийде ще кращий, аніж магазинний. Коржі шоколадні, трішки вологі, крем вершковий зі згущівкою та абрикосове варення.

Як зараз виглядає Алла Мазур, яку всі пам’ятають зіркою ТСН з каштановим каре: легенда телебачення змінилася

Усі ми знаємо Аллу Мазур, багато хто запам'ятав її з каштановим каре. Але як зараз виглядає легендарна ведуча ТСН, як і чому змінився її образ. Сьогодні ми розповімо саме про ці зміни її зовнішності.

Можна готувати хоч щодня. Дуже просто, швидко, але як же смачно: пишний пиріг із лохиною в мультиварці

Усім ми любимо випічку, без неї важко уявити затишний вечір. Але ж її можна приготувати дуже просто, достатньо лише мультиварки. Сьогодні ми підготували рецепт пишного та ніжного пирога з лохиною.