Що між Дашею Квітковою і Михайлом Заливако? Зірки шоу “Холостяк” живуть в одному будинку і світяться разом

Відому українську блогерку та ексдружину Нікіти Добриніна Дашу Квіткову підозрюють у стосунках з героєм 11 сезону шоу "Холостяк" Михайлом Заливако. На це у публіки є багато підстав.

Даша Квіткова – відома українська блогерка з аудиторією в Інстаграм майже 2 мільйони підписників. Дівчина стала відома після участі у 9 сезоні романтичного шоу “Холостяк” з Нікітою Добриніним. Саме її у фіналі шоу обрав холостяк і подарував каблучку. Більше того, Добринін і Квіткова стали першою парою в Україні, які після закінчення “Холостяка” змогли побудувати стосунки у реальному житті, одружилися та стали батьками. Та цей союз виявився не довговічним. У січні 2022 року подружжя оголосили про розлучення.

Даша Квіткова і Нікіта Добринін розлучилися

Нещодавно Даша Квіткова розповіла у своєму Інстаграм-блозі, що процес розлучення нарешті офіційно закінчився. Суд розділив між подружжям все майно та визначив місце проживання їхнього спільного сина з матір’ю.

Спільний будинок Квіткова і Добринін вирішили продати і наразі Даша переїхала на орендовану квартиру разом з сином.

Схоже, блогерка довго в холостячках не засиділась. Прихильники підозрюють, що зараз дівчина будує стосунки з героєм 11 сезону шоу “Холостяк” Михайлом Заливако. Як відомо, влітку минулого року чоловік розійшовся зі своєю обраницею Анною Богдан і наразі являється холостяком.

Чутки про стосунки Квіткової і Заливако з’явилися після того, як їх почали разом часто помічати: на різних заходах, концертах та просто на відпочинку. Крім того, фоловери помітили, що Михайло і Даша часто публікують фото з одного і того ж ліфта. Тут є 2 варіанти: або вони є сусідами і  проживають в одному будинку, або ж Заливако часто буває вдома у Квітковою, або навіть вони вже разом проживають.

Що між Дашею Квітковою і Михайлом Заливако

Масла у вогонь додала ще й недавня ситуація з ДТП, яке спричинила Квіткова у Києві. За словами очевидців, блогерка поїхала на червоний сигнал світлофору і спричинила аварію одразу з декількома автівками. Цікаво, що Даша одразу подзвонила Михайлу і він миттєво приїхав на місце ДТП. Чоловік потрапив на камери очевидців.

Що між Дашею Квітковою і Михайлом Заливако

Наразі ні Квіткова, ні Заливако не коментують своє особисте життя, та все вказує на те, що між цими двома вже давно щось більше, ніж дружба.