Як Наталія Мосейчук обійшла Аллу Мазур і тепер бере інтерв’ю у Зеленського та Буданова: конкуренція на 1+1

Наталія Мосейчук вже давно не просто ведуча ТСН, а одна з найуспішніших журналісток України, яка вражає своєю професійністю. В інтерв'ю Наталії не відмовляє навіть Президент України Володимир Зеленський.

Наталія Мосейчук – одна з найбільш відомих та професійних журналісток України. З 2007 року жінка є ведучою програми ТСН на 1+1 та на цьому вона не зупинилася. Крім того, що жінка виходить в ефір теленовин, вона має багато різних проєктів, зокрема з політичним нахилом. Від початку повномасштабної війни в Україні Наталія Мосейчук записала декілька екслюзивних інтерв’ю, які викликали справжній резонанс і мільйонні перегляди. Так, Мосейчук взяла велике інтерв’ю у начальника головного управління розвідки міністерства оборони України Кирила Буданова. А нещодавно, 27 серпня, вийшло інтерв’ю Наталії з Президентом України Володимиром Зеленським. Мосейчук задала Президенту питання, які хвилюють всю країну. Зокрема в інтерв’ю були обговорені теми закінчення війни, корупції, допомоги західних партнерів та інше.

Як Наталія Мосейчук обійшла Аллу Мазур і тепер бере інтерв'ю у Зеленського та Буданова
Як Наталія Мосейчук обійшла Аллу Мазур і тепер бере інтерв’ю у Зеленського та Буданова

В чому секрет успіху Наталії Мосейчук

Наталію Мосейчук можна сміливо назвати найуспішнішою журналісткою каналу 1+1. Телеведуча навіть обійшла Аллу Мазур, яка працює на плюсах ще з 1997 року.

Наталія Мосейчук зарекомендувала себе, як професіонала своєї справи. Вона не боїться задавати провокативні питання і бути чесною з глядачами. Кар’єра Мосейчук пішла різко вгору у 2016 році. Тоді вона стала ведучою політичного шоу “Право на владу”. В рамках цієї передачі Мосейчук задавала дуже незручні питання українським політикам і виясняла, чи гідні вони правити країною. Наталія Мосейчук завоювала довіру у глядачів і повагу серед медійних особистостей.

Ведуча ТСН Наталія Мосейчук була помічена на залізничному вокзалі
Як Наталія Мосейчук обійшла Аллу Мазур і тепер бере інтерв’ю у Зеленського та Буданова

24 серпня 2022 року указом Президента України № 593/2022 Наталія Мосейчук нагороджена орденом княгині Ольги III ступеня. Це державна нагорода України для відзначення жінок за визначні заслуги в державній та інших сферах суспільної діяльності.

Популярне

Схожі статті

Наступають на п’яти Кароль і скоро її перевершать: Клавдія Петрівна, Трінчер та інші перспективні артистки

Кожне покоління має своїх кумирів й нові часи народжують нових зірок. Так останнім часом все частіше звучать такі імена як Клавдія Петрівна та Анна Трінчер, поступово відтісняючи навіть Тіну Кароль.

Печу щось середнє між біляшами та пиріжками, але смачно так, що не відірватися: гриби з курятиною в тісті

У світі кулінарії існують страви, які не можна точно віднести до якогось конкретного кулінарного жанру, але вони завжди вражають своєю оригінальністю. Одна з таких — гриби з курятиною в тісті.

Меншій 6 рочків, а найменшій — місяць: як родина Лілії Ребрик весело вітала своїх дівчаток з Днем народження

Щасливі сімейні моменти завжди наповнюють серця радістю та незабутніми спогадами. Для родини відомої української актриси Лілії Ребрик День народження доньок — це особливий привід для веселощів.