Як Наталія Мосейчук обійшла Аллу Мазур і тепер бере інтерв’ю у Зеленського та Буданова: конкуренція на 1+1

Наталія Мосейчук вже давно не просто ведуча ТСН, а одна з найуспішніших журналісток України, яка вражає своєю професійністю. В інтерв'ю Наталії не відмовляє навіть Президент України Володимир Зеленський.

Наталія Мосейчук – одна з найбільш відомих та професійних журналісток України. З 2007 року жінка є ведучою програми ТСН на 1+1 та на цьому вона не зупинилася. Крім того, що жінка виходить в ефір теленовин, вона має багато різних проєктів, зокрема з політичним нахилом. Від початку повномасштабної війни в Україні Наталія Мосейчук записала декілька екслюзивних інтерв’ю, які викликали справжній резонанс і мільйонні перегляди. Так, Мосейчук взяла велике інтерв’ю у начальника головного управління розвідки міністерства оборони України Кирила Буданова. А нещодавно, 27 серпня, вийшло інтерв’ю Наталії з Президентом України Володимиром Зеленським. Мосейчук задала Президенту питання, які хвилюють всю країну. Зокрема в інтерв’ю були обговорені теми закінчення війни, корупції, допомоги західних партнерів та інше.

Як Наталія Мосейчук обійшла Аллу Мазур і тепер бере інтерв’ю у Зеленського та Буданова

В чому секрет успіху Наталії Мосейчук

Наталію Мосейчук можна сміливо назвати найуспішнішою журналісткою каналу 1+1. Телеведуча навіть обійшла Аллу Мазур, яка працює на плюсах ще з 1997 року.

Наталія Мосейчук зарекомендувала себе, як професіонала своєї справи. Вона не боїться задавати провокативні питання і бути чесною з глядачами. Кар’єра Мосейчук пішла різко вгору у 2016 році. Тоді вона стала ведучою політичного шоу “Право на владу”. В рамках цієї передачі Мосейчук задавала дуже незручні питання українським політикам і виясняла, чи гідні вони правити країною. Наталія Мосейчук завоювала довіру у глядачів і повагу серед медійних особистостей.

Як Наталія Мосейчук обійшла Аллу Мазур і тепер бере інтерв’ю у Зеленського та Буданова

24 серпня 2022 року указом Президента України № 593/2022 Наталія Мосейчук нагороджена орденом княгині Ольги III ступеня. Це державна нагорода України для відзначення жінок за визначні заслуги в державній та інших сферах суспільної діяльності.