В боксерській перчатці показала, хто в домі хазяїн: Камалія влаштувала Захуру публічне з’ясування стосунків

Українська співачка Камалія вирішала покепкувати разом з чоловіком та зробити цікаву світлину. Пакистанський мільярдер зміг ухилитись від міцного удару жінки

Камалія постійно ділиться зі своїми прихильниками новинами з особистого та творчого життя. Так, на днях на інстаграм сторінці артистки з’явилась досить кумедна світлина. Камалія, на одному зі світських заходів, вирішила одягнути боксерські рукавиці та попрактикуватись на своєму чоловікові.

Камалія

Камалія та Мохаммад Захур вийшли на публіку та влаштували бійку

Мохаммад Захур був здивований таким вчинком, але все ж зміг зайняти правильну позицію та ухилитись від бойового удару. Незважаючи на те, що у чоловіка також була боксерська рукавиця, захищатись він і не збирався. Зроблена для красивої картинки світлина виглядає досить реалістично. Хоч Камалія і посміхається, Захур відіграє, мов справжній боксер після нокауту.

“Нещодавно з’ясовували стосунки з Мохаммадом Захуром на публіці”, – пожартувала знаменитість”

Звісно не обійшлось від шквалу коментарів з боку прихильників. Глядачі одразу підмітили, що стосунки в родині налагоджуються, адже пара вже готова дуркувати на публіці й не бояться бути смішними. Прихильники пари бажають їм кохання та щастя в стосунках.

Потрібно зазначити, що в квітні 2023 року співачка Камалія заявила, що буде розлучатись зі своїм багатим чоловіком. Ходили чутки, що зруйнувати 20-річний шлюб зірка вирішила після сварки з донькою Мохаммада від першого шлюбу.

Співачка Камалія з чоловіком вирішили з’ясувати стосунки на публіці

Але до цього часу жодних офіційних заяв стосовно розлучення не має. Ба більше, жінка продовжує виставляти спільні фото і навіть знімати Захура у своїх кліпах. Прихильники ж вважають, що пара все ж знайшла спільну мову та вирішили продовжувати спільне життя заради своїх двох доньок.