Як рідний татусь: Даша Кацуріна показала, як Дантес проводить час з її дітьми – миє, переодягає і гуляє

Рестораторка і дизайнерка Даша Кацуріна показала, як мило проводить час з її дітьми її новий бойфренд Володимир Дантес. Співак, який раніше не хотів дітей, поводить себе, як справжній татко.

Відомий український співак Володимир Дантес багато років позиціонував себе, як чайлфрі – людина, яка свідомо відмовляється від народження дітей. Чоловік був 7 років у шлюбі зі співачкою Надією Дорофєєвою і відверто заявляв, що не хоче ставати батьком. Та зараз життя Дантеса кардинально змінилося, адже він будує стосунки з жінкою, яка має двох маленьких дітей.

Так, нова дівчина Володимира Даша Кацуріна має 7-річну доньку Олександру і 2-річного сина Івана. Тож Дантес тепер змушений проводити час з дітьми, хоче він того, чи ні.

Та дивлячись на кадри того, як співак поводить себе з малюками, важко повірити, що колись він не хотів ставати батьком і начебто не любив дітей.

Так, нещодавно Даша Кацуріна у своєму Інстаграм-блозі показала, як Дантес купає у ванній її 2-річного сина. Співак знайшов підхід до малюка і, купаючи, грався з хлопчиком.

Даша Кацуріна показала, як Дантес проводить час з її дітьми

Після водних процедур Вова, Даша і двоє дітей поїхали на справжній сімейний відпочинок у боулінг.

Даша Кацуріна показала, як Дантес проводить час з її дітьми

До слова, в недавньому інтерв’ю Дантес відповів на питання, чи змінив він свою думку, щодо власних дітей. Так, співак заявив, що “діти – це класно”, але при цьому, це ще й дуже складно. Дантес зізнається, що власних дітей з Кацуріною поки не планує, адже зараз і так складно виховувати дітей Даші від першого шлюбу.

Нагадаємо, через півроку після розлучення з Дорофєєвою Дантес оголосив про стосунки з Дашею Кацуріною, яка є колишньою дружиною ресторатора Михайла Кацурін. Це той самий Кацурін, заради якого Дорофєєва покинула Дантеса. Тож, в кінцевому результаті вийшло так, що дві сімейні пари просто помінялися партнерами.

Надя Дорофєєва і Вова Дантес розлучились майже в один час з Кацуріними

Майже рік Дантес і Кацуріна будували стосунки на відстані, адже Даша після повномасштабного вторгнення переїхала з дітьми до Польщі. Та нещодавно рестораторка заявила, що повертається в Україну і шукає для оренди велику квартиру, в якій будуть жити вона, Дантес та діти.