“Лише мінус один мільйон”: дівчина Вови Дантеса Даша Кацуріна розповіла, як втратила величезну суму грошей

Відома українська рестораторка та кохана популярного співака Вови Дантеса розповіла, що нещодавно втратила велику суму грошей. Знаменитість зізналась, що сталось

Даша Кацуріна вже давно популярна в українській столиці. Дівчину знають як популярну рестораторку, власницю свого бренду одягу та блогерку. Після розлучення зі своїм колишнім чоловіком Михайлом Кацуріним та початком стосунків з Володимиром Дантесом Даша Кацуріна стала відома не лише в Києві, а й в усій Україні.

У мережі з'явилась інформація про те, що відома рестораторка та дизайнерка втратила близько мільйона гривень через атаку дронами
У мережі з’явилась інформація про те, що відома рестораторка та дизайнерка втратила близько мільйона гривень через атаку дронами

Нещодавно знаменитість спіткала моторошна подія, через яку вона втратила близько мільйона гривень. Даша Кацуріна зізналась, що попри все, вона рада, що історія завершилась не так трагічно, як могла б – не постраждав ніхто та ніщо, крім її грошей.

Даша Кацуріна втратила більше мільйона гривень

Вночі 1 листопада Полтавщина була атакована російськими дронами. В результаті їх збиття було пошкоджено відділення “Нової пошти”. З десяти іранських дронів-камікадзе чотири було збито, а їхні уламки впали на цивільні об’єкти. Даша Кацуріна зізналась, що у відділенні “Нової пошти”, на яке впав дрон, було її велике замовлення.

Даша Кацуріна розповіла про те, що сталось на особистій сторінці в Інстаграм
Даша Кацуріна розповіла про те, що сталось на особистій сторінці в Інстаграм

На особистій сторінці в соціальній мережі Інстаграм знаменита рестораторка та дизайнерка одягу зізналась, що замовила партію курток для свого бренду KATSURINA. Велика кількість пуховиків чекала у відділенні, поки Даша Кацуріна їх забере, втім цьому не судилось стати реальністю.

Втім, знаменитість зізналась, що внаслідок падіння дронів на поштове відділення обійшлось без жертв. Дашу Кацуріну це потішило.

Дякувати богу, жертв немає. Лише мінус один мільйон грн у KATSURINA – там чекали наші пуховики. Вони приїхали з виробництва

– повідомила на особистій сторінці в соціальній мережі Інстаграм дівчина.

Даша Кацуріна повідомила, чому російський дрон влучив у поштове відділення
Даша Кацуріна повідомила, чому російський дрон влучив у поштове відділення

Більш того, Даша Кацуріна змогла знайти й інший плюс у ситуації, що склалась. Так, за зізнанням знаменитості, іранський дрон-камікадзе прямував в інфраструктурний об’єкт Полтавщини, втім військовим вдалось його збити – саме тому постраждало відділення “Нової Пошти”.

Схожі статті

Рецепт випросила у кухаря в грецькому ресторані. Виходить дуже незвично і смачно: голубці у новому втіленні

Голубці знайомі та звичні всім нам. Здається, ця абсолютно звичайна страва вже нічим не може здивувати. Сьогодні ми підготували рецепт, який покаже голубці з нового, незвичного та пікантного боку.

Сир, який я покладу у великодній кошик: готую сама і дуже просто. Смачнішого для мене взагалі не існує

Сир люблять усі, але найчастіше ми його купуємо, побоюючись готувати самостійно. Виявляється, приготувати його в домашніх умовах досить просто та недовго. Саме такий рецепт ми сьогодні і підготували.

Картопляне пюре смачніше, ніж у ресторані: все завдяки лише одному секретному інгредієнту. Моя імпровізація

Картопляне пюре - найпростіша класична страва. Усі ми добре її знаємо, жодне застілля без неї не обходиться. Сьогодні ми підготували рецепт, який відкриє пюре по-новому, завдяки одному інгредієнту.