Річниця весілля без коханого. Маша Єфросиніна розповіла, як святкує пам’ятну дату на самоті

Всі плани на святкування круглої річниці весілля зірвані. Маша Єфросиніна зізнається, що не такою вона вбачала пам'ятну дату для своєї родини

Українська телеведуча Маша Єфросиніна  – кохана дружина та любляча мати. Зі своїм обранцем вони в шлюбі вже 20 років. Пара мріяла, що в цей день вони зроблять гучне свято, запросять гостей та будуть насолоджуватись привітаннями.

Маша Єфросиніна відсвяткувала річницю весілля на самоті

Маша Єфросиніна та Тимур Хромаєв
Маша Єфросиніна та Тимур Хромаєв

Але 2022 рік назавжди змінив життя не тільки Маші, але і всіх українців. Тимур Хромаєв наразі знаходиться далеко від коханої та боронить рідну країну.

Маша Єфросиніна та Тимур Хромаєв
Маша Єфросиніна та Тимур Хромаєв

“Святкування нашої 20-ої річниці, на яке ми не заслужили… Бо його не буде”

Жінка згадує, як коханий колись обіцяв влаштувати їй пишне гуляння на 20 річницю весілля. За цей час їх стосунки пережили багато складнощів. Попри все Маша та Тимур змогли побудувати міцну та здорову родину, зробити успішні кар’єри та облаштувати сімейне гніздечко в Києві. Все для щастя в них було.

Маша Єфросиніна та Тимур Хромаєв
Маша Єфросиніна та Тимур Хромаєв

А зараз Маша змушена кожного дня хвилюватись за коханого, який захищає батьківщину. Аби трішки відволіктись, телеведуча зробила досить миле відео з архівних сімейних фотографій. Можна прослідкувати, як пара змінювалась, появлялись на світ дітки.

Прихильники української зірки не змогли втриматись та засипали жінку милими коментарями. Всі вітали Машу зі святом та бажали скорішого повернення коханого додому.

Маша Єфросиніна та Тимур Хромаєв
Маша Єфросиніна та Тимур Хромаєв

А телеведуча наразі може лише привітати коханого по телефону та вислати віртуальні поцілунки, замість реальних.

Нагадаємо, що декілька тижнів тому Тимур Хромаєв зміг приїхати до родини на декілька днів. Син зустрічав батька зі сльозами на очах, адже для нього це був справжній сюрприз.

Популярне

Схожі статті

Готую замість Олів’є на свята! Салат “Ніжний” з крабовими паличками: можу з’їсти одразу 2 порції! Рецепт

Салат "Ніжний" дуже смачна та красива закуска, викладена шарами, яка прикрасить будь-який стіл. А приготувати такий салат зовсім не складно. Спробуйте!

Знаю секрет, як подати макарони для гостей на святковий стіл: роблю макаронні гнізда з фаршем і запікаю

Страви з макаронів зазвичай вживають у будень, та якщо зробити макаронні гнізда з фаршем та запекти у духовці, вийде настільки крутезно, що не соромно буде подати й на святковий стіл.

Злата Огнєвіч дуже прив’язана до батька: де нині перебуває родич співачки, як виглядає і чим займається

Тато Злати Огнєвіч усе життя пропрацював хірургом. Тож коли почалося повномасштабне вторгнення, не схотів їхати за кордон в евакуацію, а продовжив рятувати життя українських солдатів.