Була балерина, стала телеведуча: як виглядають дружини Юрія Горбунова та чи варто було поміняти одну на іншу

Хто б не хотів прожити все життя з коханою людиною. Але, як кажуть: "На віку, як на довгій ниві". Всяке трапляється — змінюються люди, їх погляди та смаки.

Родина Юрія Горбунова та Катерини Осадчої вважається у світі шоубізнесу міцною та щасливою. Але до того, як зірки стали парою та створили свою родинну фортецю, в кожного з них за плечима був досвід сімейних стосунків: Осадча до зустрічі з Горбуновим вже мала сина від попереднього шлюбу з бізнесменом Олегом Поліщуком, а у Горбунова власних дітей не було, але він виховував доньку своєї дружини Людмили.

Дружини

З балериною Людмилою Юрій познайомився, коли був актором-новачком в Івано-франківському драмтеатрі. І хоча жінка на той момент була заміжня і мала доньку, встояти перед молодим, талановитим та наполегливим залицяльником не змогла. 12 років різниці у віці також не зупинили закоханих. Артисти побралися. Кар’єра Юрія з того часу пішла вгору, а Людмила залишила сцену, присвятивши себе чоловікові та сімейним обов’язкам.

Під час знімання шоу “Голос. Діти”, працюючи з Катериною Осадчою, Горбунов зрозумів, що з законною дружиною в нього геть різні погляди на життя. Принаймні таку причину розлучення він озвучував журналістам, коли його про це питали.

З 2017 року Юрій Горбунов перебуває у шлюбі з другою дружиною, але, як зізнається артист, з першою дружиною в нього збереглися нормальні людські стосунки.

“Це ж наше життя, ми не можемо викреслювати якісь речі, з якими були пов’язані роками. Роками!”,- розповідає Юрій.

Зараз його колишня дружина проживає у США. Туди вона поїхала ще до лютого 2022 року, але зараз збирається повертатися в Україну, де має свою квартиру. За словами Горбунова вони раз на два місяці зідзвонюються з нею.

А другому шлюбі чоловік знайшов своє щастя з зіркою “Світського життя”, яка народила йому, як відомо, двох прекрасних синів.

Др
Дружини Юрія Горбунова

Популярне

Схожі статті

Сусіди аж пропонують мені свою допомогу на клумбі за шматочок такого бутерброда: намазка під “100 грам”

Щоб застілля пройшло не тільки весело, а й смачно, варто попіклуватися про страви на столі. Пропоную обрати намазку з малосольного оселедця. Без сумнівів, ця закуска перша зникне зі столу.

Рецепт випросила в ресторані. Сім’я і знайомі в захваті, а як же просто: медальйони зі свинини в мультиварці

Смачна вечеря для родини не обов'язково повинна вимагати безліч продуктів і витрат сил. Сьогодні ми підготували рецепт соковитих медальйонів зі свинини в мультиварці. Можна подавати навіть на свято.

Беру яйця та ще 2 інгредієнти: швидкий салат “Альбінос” всього за 8 хвилин – мої просять його тричі на день

Тепла пора року вже давно настала, і на вулицях починається справжня спека. Що може бути краще за таких умов, ніж салат, який висвітлює? Сьогодні ми підготували саме такий простий і швидкий рецепт.