Неприємності в зірковій родині: Пугачова заборгувала за газ, а Галкіна не пускають у Казахстан на гастролі

Допоки Алла Пугачова з Максимом Галкіним обживаються в Ізраїлі, на батьківщині та і в інших країнах виношують підступні плани проти подружжя. Що підготувала влада для артистів?

На Пугачову подали до суду

Свого часу Алла Борисівна так поспішала виїхати в Ізраїль, що навіть не потрапила на похорон кращого друга Борі Мойсеєва. Тепер відсиджується у теплих краях, відвідує Прибалтику, а на рідну землю ані ногою.

Аллу Пугачову притягають до суду за борги

Та російська влада не забуває про Примадонну і час від часу нагадує про себе різноманітними способами. Нещодавно, на А.Б. подали до суду, бо артистка нібито не розрахувалася за газ за травень і червень. Мова про земельну ділянку площею 1200 кв.м, яка розташована у підмосков’ї. Яка таємнича нерухомість на ній зведена, ніхто не знає.

“Газпром Міжрегіонгаз” підготував позов до суду на “злісну” неплатницю, що заборгувала 15 тис. рублів. Враховуючи нинішній курс долара, сума абсолютно мізерна. Навіть якщо перевести в гривні – близько 6 тис.грн – виглядає доволі смішно. Та до газівників приєдналися інші комунальні служби, додавши борги з комірного за тепло та електрику. Як притягатимуть зірку до відповідальності, росіяни поки ще не визначилися.

Галкіна не пускають у Казахстан

Між тим хмари згустилися і над Максимом. Росіяни його поки не дістали, а от казахам це добре вдалося. Заплановані концерти гумориста в Казахстані негласно заборонили проводити.

Максиму Галкіну заборонили виступати в Казахстані

Попервах усе було гаразд, і квитки продавалися без проблем. Та згодом під надуманими причинами виступи Галкіна стали переносити, а потім і взагалі скасовувати. Чим так налякав казахську владу, Максим ніяк не може втямити. Та певен, що його шанувальники в Астані та інших містах країни таки дочекаються зустрічі з улюбленим артистом.

Популярне

Схожі статті

Цей рецепт вартий міжнародної нагороди: фарш з овочами у тонкому тісті роблю в рази швидше ніж пельмені

У світі кулінарних відкриттів іноді з'являються такі рецепти, які вражають своєю простотою та смаковими властивостями настільки, що здається, ніби вони заслуговують на міжнародну нагороду.

Що спільного між політикою та сценою? Артисти-депутати: Злата Огнєвіч, Святослав Вакарчук, Ада Роговцева

Що об'єднує політику та сцену, окрім загальної сфери суспільного життя? Одним із ключових аспектів є їхній величезний вплив на широкі маси громадян.

Поживно, смачно та недорого! Знаменита закуска, яку готую на кожне свято: рулет зі свинячої рульки. Рецепт

Рулет зі свинячої рульки виходить неймовірно смачним, а готується без клопоту. Якщо ви шукаєте оригінальну закуску на святковий стіл, то рекомендуємо цей рецепт!