“Свято було зіпсоване”: в Мережі дорікнули Мішиній за вбрання на День знань, яке було явно не для дітей

34-річна українська акторка Ксенія Мішина стала об'єктом палких дискусій в мережі. Вона викликала бурхливу реакцію, прийшовши разом зі своїм 11-річним сином Платоном на День знань в доволі сміливому вбранні.

1 вересня стало можливістю для прихильників багатьох зірок поспостерігати за цінними моментами із життя своїх кумирів, а для самих знаменитостей – власне, поділитися цими приємностями. Не стала виключенням і популярна українська акторка Ксенія Мішина.

У День знань вона привітала фоловерів світлиною зі своїм 11-річним сином Платоном. Знаменита матуся сфотографувалася з сином біля шкільної фотозони. І якщо Платон вбраний у стильний, але доволі звичайний одяг, то сама Мішина обрала відкриті чорні босоніжки, темно-сині брюки з високою посадкою і в’язаний короткий топ з модним “рваним” ефектом, який відкрив підтягнутий прес акторки. Власне, саме остання деталь образу і стала предметом гарячих дискусій.

Велика кількість користувачів ущент розкритикувала Ксенію. Вони стверджують, що таке вбрання не відповідає нормам етикету та є недоречним, особливо під час відвідування школи разом з дитиною. Критики вважають, що акторка повинна прикладати більше зусиль для збереження свого гідного вигляду та прикладу для свого сина.

“Наряд мало того, що й не святковий, ще й не в тему”

“Неповага до свого сина, в першу чергу”

“Є таке поняття, як етикет”

“Виглядаєте шикарно, але недоречно”

“Ви як наче забули перевдягнутись після спортзалу”

Не всі засудили – деякі зацінили

Однак декотрі підписники заступилися за Мішину – вони вважають, що ті, хто засуджує актрису, просто відстали від сучасності та проявляють заздрість. За словами її прихильників, Ксенія відкрито виражає індивідуальність та незалежність через свій стиль одягу. Вони підкреслюють, що молода жінка має право одягатися так, як вона вважає за краще, а незадоволеним слід прийняти це і не засуджувати її за цей вибір.

“Красива мама, гарний син, позитивне фото”

“У нас вільна країна, одягаємо, що захочемо”

“Прокачайте ви свій прес так, щоб можна було показати всім!”

“Ксенія має смак і має гарну фігуру, то що їй, паранджу одягнути?”

Одна з користувачок поділилася історією, як намагання “вписати” власну доньку в норми та дрес-код зіпсувало дівчині свято. За розповіддю підписниці, одногрупники доньки збиралися після урочистого вручення атестатів піти святкувати на пляж, тому всі вдяглися в шорти й футболки. Але жінка наполягла, щоб саме її дитина вдягла блузку і спідницю. І не дивлячись на те, що одногрупники дівчини виявились дуже толерантними і не коментували неочікуваний вигляд подруги, вона досі докоряє собі за цей випадок.

“Свято було зіпсоване, бо дитина почувалася дивно і не була готова у такому вигляді йти на пляж. От вам і дрес-коди і шаблони. Допоки ми будемо на це загострювати нашу увагу, нічого в нас гарного не вийде”

Жінка додала, що, на її думку, Мішина виглядала естетично і не вульгарно – а цього вже досить, щоб такий аутфіт пасував для 1 вересня.

Популярне

Схожі статті

Продавці вже ховають від мене капусту та горошок: готую цей ситний та корисний салат по 2 рази на день

Цей рецепт салату з капусти дуже простий, та поєднання інгредієнтів у ньому дуже вдале. Страва виходить соковитою, ситною і не позбавлена свіжості.

Заспівав у клубі з кросівкою на голові: репер Потап показав, як розважається у Німеччині з новою солісткою

Все частіше український репер Олексій Потапенко потрапляє в публічні скандали. Нещодавно Потап виступив перед публікую з кросівкою на голові, через що отримав гнівні коментарі від глядачів.

Подала цю страву на стіл та здивувала всіх гостей: курячі стегенця, запечені з апельсинами. А пахне як!

Приготувати золотисті на ароматні курячі стегенця можна взявши стиглі апельсини та маринад на основі апельсинового соку. Мʼясо виходить ніжним, дуже смачним та просто тане у роті.