Хочу взяти паузу: реперка Alyona Alyona зізналась що залишає співочу кар’єру та почне тривале лікування

Найближчим часом реперка Alyona Alyona з'являтись на публіці не планує. Дівчина ошелешила прихильників відвертим зізнанням, що бере паузу в роботі на тривалий час

Українська реперка Alyona Alyona повідомила про проблеми зі здоров’ям та необхідність термінового лікування та відновлення за кордоном.

На днях співачка опублікувала на своїй сторінці в інстаграм досить цікавий допис.

“Хочу взяти паузу”

Alyona Alyona бере відпустку від творчої кар’єри

Талановита співачка вирішила не відкривати публічно всі подробиці свого самопочуття. Вона лише зізналась в тому, що останні напружені місяці роботи з постійними поїздками з країни в країну, сильно виснажили її.

Alyona Alyona бере відпустку від творчої кар’єри

Саме тому Alyona Alyona вирішила відкласти всі справи та серйозно зайнятись власним здоров’ям. Так, вона планує до грудня просто відпочивати, а перед новим роком присвяти себе творчості. Чи планує відновлювати концерти та записувати пісні з початку 2024 року дівчина не зізнається. Ба більше, так далеко заглядати вона навіть не планує. Поки є першочергові завдання. А потім буде видно.

Прихильники зірки трішки засмучені такою новиною, але більшість бажає реперці вдалого відпочинку та лікування.

Alyona Alyona бере відпустку від творчої кар’єри

Нагадаємо, що Alyona Alyona народилась в Кіровоградській області. Їй наразі 32 роки, дівчина не має ні чоловіка, ні дітей. До початку творчої кар’єри, дівчина працювала в простому дитячому садочку. Але досить скоро реперка стала популярною та випускала хіти за хітами.

Зазначимо, що Альона досить працьовита дівчина і працювала ще з 14 років. Спочатку вона пропонувала та продавала досить відомий косметичний бренд. Вона заробляла не гроші, а додаткові знижки на товари. Також вона була колекторкою у 20 років. Пропрацювала недовго, всього три місяці. Вибивати в людей борги вона просто не змогла. А ось як співачка – вона реалізовується на всі 100%.