“Я садова фея”: Тіна Кароль пройшлася по своєму саду, куштуючи яблучко. Урожай багатий, було б кого пригощати

Артистка вже не вперше хизується вдалим урожаєм зі свого саду та грядок. Прихильники співачки знають, що вона з особливою теплотою відноситься до свого заміського маєтку, і що на це є вагомі причини.

Знаменита українська співачка Тіна Кароль не лише володіє проникливим голосом із широким діапазоном. Вона проявляє себе і як талановита господиня. Перебуваючи на території свого заміського будинку під Києвом, співачка вчергове похвалилася своїм урожаєм.

Так, артистка вже розповідала, що на території її маєтку є сад і город, де ростуть різноманітні овочі та фрукти. Крім їстівних культур, співачка вирощує і квіти – зокрема, понад 200 трояндових кущів. Звичайно, доглядати за цією красою Тіні допомагають робітники, однак вона з великим трепетом відноситься до кожної рослини у своїх володіннях.

Цього разу співачка пройшлася серед яблунь, на яких видніються численні рум’яні плоди. Підходячи до одного з дерев, Кароль повідомила сорт даних яблук – “Слава переможцям”. Співачка зірвала яблуко з дерева і продемонструвала його поближче до камери.

Тіна Кароль похвалилася урожаєм яблук на території свого маєтку під Києвом
Тіна Кароль похвалилася урожаєм яблук на території свого маєтку під Києвом

В наступному відео артистка вже почала куштувати плід зі свого саду.

“Я садова фея”

– пожартувала вона, паралельно хрумтячи, вочевидь, соковитим та смачним яблучком.

Тіна Кароль порівняла себе із садовою феєю
Тіна Кароль порівняла себе із садовою феєю

Тіна дійсно чимось нагадує казкове створіння – світле волосся, легкий природний макіяж, пустотлива посмішка, ще й кофтинка підходить до ситуації – з візерунком у дрібну квіточку.

Самотня фея

Не дивлячись на величезний розмір маєтку, Тіна Кароль не має людини, з якою захоче розділити цей простір. Річ у тім, що розкішний будинок для коханої вже давно побудував нині покійний чоловік артистки – Євген Огір. Подружжя сподівалося, що проживе на території маєтку безліч щасливих моментів. Але щасливим мріям пари не судилося здійснитися – життя продюсера і чоловіка співачки обірвалося через злоякісну пухлину.

Тіна Кароль була щаслива у шлюбі з Євгеном Огіром
Тіна Кароль була щаслива у шлюбі з Євгеном Огіром

З того часу артистці приписували різноманітні романи. Найгучніші слухи ходили про її стосунки з колегою по суддівству в “Голосі країни” Даному Баланом. Однак їхній флірт, який розпалював уяву шанувальників, виявився лише частиною шоу.

Крім того, ходять чутки про більш ніж робочі відносини Тіни з хореографом Дмитром Жуком, який танцює в балеті артистки і встиг випустити пісню, продюсером якої вона стала. Не дивлячись на те, що Дмитро спростував ці чутки, що Тіна – лише його бос, прихильники продовжують шукати докази того, що їхні думки з приводу роману між улюбленими зірками мають підстави.

Тіні Кароль досі приписують стосунки з Даному Баланом і Дмитром Жуком
Тіні Кароль досі приписують стосунки з Даном Баланом і Дмитром Жуком

Популярне

Схожі статті

Готую одразу по три рибки: найсмачніший оселедець без звичного розсолу. Їсти можна буде вже за кілька годин

Особливий розсіл для оселедця допоможе вам приготувати настільки апетитну рибу, що такого делікатесу ви ще не куштували. Ділимось найкращим рецептом.

Остапчук повів дружину на базар – 1,5 кг полуниці, 0,5 кг малини, 0,5 кг абрикос, 1 кг черешні. Скільки грн?

Особисте життя Володимира Остапчука завжди було яскравим і цікавим. Після двох шлюбів український телеведучий одружився втретє. Його обраниця молодша за нього на 16 років, а їхнє спільне життя дивує.

Усі мої подруги на дієті обожнюють мене: суфле без зайвих калорій. За смаком виходить як дорогий десерт

Смачне й таке ніжне домашнє суфле не просто ідеально доповнить ваше вечірнє чаювання, але й дозволить створити фігуру мрії. Розповідаємо про по-справжньому казковий рецепт.