Після року мовчанки Гайтана раптово вигулькнула в європейській країні: фани благають повернутися до України

Багато іменитих зірок з початком повномасштабної війни зникли з українських радарів, поступившись місцем молодим й амбітним артистам. В їх числі опинилася й виконавиця зі своєрідним голосом Гайтана.

Гайтана неабияк розчарувала своїх шанувальників, оскільки останнім часом не дає про себе знати ані новими композиціями, ані новинами з особистого життя. В Інстаграмі співачки можна побачити чимало коментарів з благанням відгукнутися й розповісти про себе. Та зірка не особливо радує фанів.

Гайтана весело проводить час

Цілий рік про знаменитість не було ні слуху ні духу. А на початку липня чорнявка таки поділилася спільною з чоловіком та донькою світлиною. На знімку можна побачити не лише радісну Гайтану, але й усміхненого саунд-продюсера Алекса Смарта та їхню спільну донечку Сапфір-Ніколь, яка у свої 5 рочків вже доволі сильно витягнулася.

Як бачимо, в житті родини все гаразд. Вони всім гуртом гуляють по лісовій галявині, а потім розважаються у парку атракціонів. От тільки геолокацію зірка чомусь не вказала. Замість неї це зробив Богдан Беспалов. Блогер безсоромно зазирнув у графу “Інформація про обліковий запис” співачки й дізнався, що востаннє власниця Instagram перебувала у Швейцарії. Сказати напевно, що Гайтана ще й досі перебуває у цій європейській країні не береться ніхто.

Натомість фани любительки двох вікон з нетерпінням очікують на повернення зірки в музичний та інформаційний простір:

“Гайтаночко! Поверніться на українську естраду! Так вас не вистачає. Я дуже цього чекаю!”

“Ви для мене назавжди номер 1 на нашій сцені. Дякую за ваші пісні! Творіть, надихайте, будьте щасливі!”

“Коли буде змога і натхнення, повертайтесь на сцену в Україну”.

“Сумую і мрію потрапити на ваш концерт”.

“Будемо щасливі чути оксамитовий голос України”.