Тарас Тополя більше не самотній: Alyosha забрала трьох дітей та повернулася з Америки до України

Повномасштабна війна розкидала мільйони українців по всьому світу, розлучивши чоловіків із жінками, а батьків із дітьми. Не стала виключенням й зіркова родина Тараса Тополі з Alyosha. На щастя, розлука для них залишилася позаду.

Щойно почалися активні бойові дії, Тарас Тополя спорядив дружину з трьома дітьми в США, де давно мешкає його мама з вітчимом. Сам же став до лав тероборони разом із хлопцями зі свого гурту “Антитіла”. Мужні музиканти опанували професію парамедиків, надаючи першу допомогу пораненим бійцям.

За більш ніж півтора року, що минули від 24 лютого 2022 року, багатодітна родина об’єднувалася всього кілька разів. Тополя у перервах між службою їздив з благодійними концертами за кордон і навідувався до дружини з дітьми.

Одного разу Олена сама приїжджала до Києва, але малечу тоді взяти з собою не ризикнула. І ось наприкінці серпня настала ця щаслива мить. Спочатку Олена опублікувала в Інстаграмі світлину з дітьми, яку коротко підписала: “Додому”. Знаменитість нічого не пояснила підписникам. Лише виставила геотег “Україна”.

Тепер радісною новиною на своїй сторінці в Інсті поділився й сам Тарас, відзначивши під селфі з дружиною та синами:

“Щасливі всі, а кохана особливо”.

Підписники накидали під постом музиканта купу сердечок, відзначивши, що бачили родину в парку, і побажали мирного неба, наскільки це можливо у наш час. Знайшлися й такі, що почали порівнювати схожість дітей із батьками. Прийшли до висновку, що хлопчики більше схожі на маму, аніж на тата.

Будемо сподіватися, що Марійка, яка нещодавно відзначила 3-річчя, надолужить і виросте схожою на татуся. А те, що ним можна гордитися, Тарас Тополя довів не лише своїм дітям, але й усім українцям, ставши гарним прикладом для наслідування.

Популярне

Схожі статті

Злата Огнєвіч дуже прив’язана до батька: де нині перебуває родич співачки, як виглядає і чим займається

Тато Злати Огнєвіч усе життя пропрацював хірургом. Тож коли почалося повномасштабне вторгнення, не схотів їхати за кордон в евакуацію, а продовжив рятувати життя українських солдатів.

Талановита людина талановита у всьому: народна артистка і мама двох дітей Могилевська пішла в сферу Фреймут

Усім нам відома Наталія Могилевська. Її всі знають як зіркову співачку, але заводна артистка встигає все, і мало хто знає про іншу її діяльність. Сьогодні ми розповімо, який проект вона готує.

Краще смаженої картоплі: коли не знаю, що приготувати, роблю картопляні язички. Улюблена страва на всі роки

Якщо треба зготувати щось дуже дешеве на вечерю, підійдуть картопляні язички. Основними інгредієнтами є борошно й картопля. Тож вийде дуже смачно і при цьому бюджетно.