Оля Цибульська показала, як бореться зі стресом: кума Дзідзьо зробила те, чого від неї не очікували (Відео)

Українська співачка Оля Цибульська завжди дивує своїх прихильників позитивним настроєм, навіть в скрутні часу. І ось в черговий раз зірка вирішила поділитись особистими секретами щасливого життя

Остання півтора року життя українців наповненні стресом та хвилюваннями. Не завжди можна зібрати себе до купи та продовжувати жити, працювати, допомагати іншим. Через це виникають серйозні проблемі зі здоров’ям, депресія, апатія до всього.

Оля Цибульська
Оля Цибульська

На днях Оля Цибульська вирішила розповісти, як вона справляється зі стресом. Свій відеоурок викладала на сторінці в інстаграм. Співачка як завжди в своєму стилі – відверто, сміливо, без комплексів.

“Показую ранкову справу від стресу. Руки в сторони і ……”

Саме такими словами кожного ранку українська співачка підбадьорює себе та розпочинає новий продуктивний день.

Прихильники зірки одразу підмітили дієвість такого способу та подякували за пораду, якою обов’язково будуть користуватись кожен день.

Коментарі до поста Олі Цибульської
Коментарі до поста Олі Цибульської

Підмітимо, що відео було знято на дитячому майданчику, де Оля засвітилась в коротеньких чорних шортиках та футболці анімалістичного дизайну. Жінка вже неодноразово показувала свою фігуру, і попри її не ідеальність,  думка оточуючих її не цікавить.

Боротьба Олі Цибульської зі стресом

Потрібно зазначити, що боротьба зі стресом для Олі Цибульської має досить вагоме значення. Адже після 24 лютого 2022 року вона пережила сильне потрясіння. Батьки зірки перебували в Ірпені, в той час, коли там хазяйнували росіяни. Через постійне хвилювання за рідних та неможливість вплинути на ситуацію співачка потрапила в лікарню та лежала під крапельницями.

Боротьба Олі Цибульської зі стресом
Боротьба Олі Цибульської зі стресом

Тоді Оля Цибульська і зрозуміла,  що в неї немає жодного права так знущатись з  власного організму. Вона планує виховати сина, внуків і правнуків, тому гробити здоров’я постійним стресом і поїданням себе жінка не збирається.

Популярне

Схожі статті

Злата Огнєвіч дуже прив’язана до батька: де нині перебуває родич співачки, як виглядає і чим займається

Тато Злати Огнєвіч усе життя пропрацював хірургом. Тож коли почалося повномасштабне вторгнення, не схотів їхати за кордон в евакуацію, а продовжив рятувати життя українських солдатів.

Талановита людина талановита у всьому: народна артистка і мама двох дітей Могилевська пішла в сферу Фреймут

Усім нам відома Наталія Могилевська. Її всі знають як зіркову співачку, але заводна артистка встигає все, і мало хто знає про іншу її діяльність. Сьогодні ми розповімо, який проект вона готує.

Краще смаженої картоплі: коли не знаю, що приготувати, роблю картопляні язички. Улюблена страва на всі роки

Якщо треба зготувати щось дуже дешеве на вечерю, підійдуть картопляні язички. Основними інгредієнтами є борошно й картопля. Тож вийде дуже смачно і при цьому бюджетно.