“Донбаська корчма”: мобілізований Віталій Козловський показав, чим і як харчується в польових умовах

На початку літа цього року Віталій Козловський отримав повістку у військкомат і вже зараз він захищає Україну на фронті. Артисту, як і іншим військовим, доводиться жити у непростих умовах.

Віталій Козловський – відомий в Україні артист. З початку полномасштабного вторгнення співак багато волонтерив, давав благодійні концерти та збирав кошти для ЗСУ. Та в червні 2023 року Козловський отримав повістку у військкомат і вже через декілька днів показався прихильникам у військовій формі. Близько місяця Віталій проходив навчання і згодом вирушив на фронт захищати Батьківщину.

Віталій Козловський на навчаннях
Віталій Козловський став військовим

Зараз Козловський досить рідко з’являється у медіапросторі і майже не публікує фото та відео в Інстаграм. Та нещодавно у своїх Інстаграм-сторіс співак показав, як він харчується у польових умовах.

Так, на відео Віталій зафільмував, як його побратим ріже картоплю для смаження і наливає в пательню олію з пластикової пляшки з-під газованки.

Мобілізований Віталій Козловський показав, чим і як харчується в польових умовах
Мобілізований Віталій Козловський показав, чим і як харчується в польових умовах

Донбаська корчма або мішлєн по-Миколівськи

, – підписав відео Козловський.

А у наступному кадрі Козловський показав вже готову страву у пластиковій тарілці. Так, до смаженої картоплі військові додали ковбаски і кожному до страви додали свіжі овочі, трішки тушкованки і шматочок чорного хліба.

Мобілізований Віталій Козловський показав, чим і як харчується в польових умовах
Мобілізований Віталій Козловський показав, чим і як харчується в польових умовах

До слова, Віталій Козловський не приховує, що йому важко сприймати своє нове життя. Співак зізнається, що й уявити не міг, як все зміниться в один день. Та Козловський запевняє, що розуміє те, що має борг перед Батьківщиною і повинен її захищати від загарбників. Отримавши повістку, Віталій одразу прийняв рішення йти на фронт і не шукати шляхів ухилення від мобілізації.

До слова, Віталій Козловський далеко не єдиний представник шоу-бізнесу, який захищає Україну на фронті. Так, до лав ЗСУ вступили Олександр Положинський, Андрій Хливнюк, Євген Галич,  Дмитро Дікусар, Тарас Тополя та інші. Всі ці чоловіки змінили мікрофони на зброю, а концертні вбрання на військову форму.

Популярне

Схожі статті

Злата Огнєвіч дуже прив’язана до батька: де нині перебуває родич співачки, як виглядає і чим займається

Тато Злати Огнєвіч усе життя пропрацював хірургом. Тож коли почалося повномасштабне вторгнення, не схотів їхати за кордон в евакуацію, а продовжив рятувати життя українських солдатів.

Талановита людина талановита у всьому: народна артистка і мама двох дітей Могилевська пішла в сферу Фреймут

Усім нам відома Наталія Могилевська. Її всі знають як зіркову співачку, але заводна артистка встигає все, і мало хто знає про іншу її діяльність. Сьогодні ми розповімо, який проект вона готує.

Краще смаженої картоплі: коли не знаю, що приготувати, роблю картопляні язички. Улюблена страва на всі роки

Якщо треба зготувати щось дуже дешеве на вечерю, підійдуть картопляні язички. Основними інгредієнтами є борошно й картопля. Тож вийде дуже смачно і при цьому бюджетно.