Особняк Алли Пугачової викупили за 600 мільйонів: де тепер буде жити Примадонна, яка прохлопала момент

Співачка Алла Пугачова кожен рік під час відпустки в Юрмалі зупинялася в одній і тій самій віллі по сусідству з Лаймою Вайкуле, однак особняк викупили.

Алла Пугачова роками вибудовувала довкола себе комфортне середовище. Кожен особняк або квартиру вона прискіпливо вибирала, враховуючи вартість, місце розташування та, звичайно, комфорт. Замок в селі Грязь, одна й та ж вілла в Латвії для літньої відпустки поруч з найкращою подругою – це постійність, яка робила життя Примадонни спокійним і розміреним. Однак купувати цей котедж собі артистка не поспішала, і це в результаті обернулося їй боком, тому що її улюблене місце продали.

Усі ці роки віллу в Юрмалі Аллі Борисівній здавав латвійський банкір Віктор Красовицький. Звичайним людям оренда обходилася у 100 тисяч євро на місяць, а для зірки сцени діяла гнучка система знижок. Але цього року олігарх вирішив продати нерухомість, яку купив колишній наречений Ксенії Собчак Олександр Шусторович. Угода коштувала 600 млн рублів. Особняк примітний великою площею, цілим спа-комплексом, сусідством із Лаймою Вайкуле та морем.

Особняк Алли Пугачової викупили за 600 мільйонів: де тепер буде жити Примадонна
Особняк Алли Пугачової викупили за 600 мільйонів: де тепер буде жити Примадонна

Незрозуміло, навіщо Шусторовичу знадобилося купувати улюблену віллу Пугачової. У ЗМІ вже припустили, що мільйонер міг придбати житло спеціально для Алли Борисівни, адже відомо, що вона давно дружить з елітою. Ймовірно, зі зміною господаря особняка для Примадонни навряд чи щось змінилося і жити в спекотні літні місяці вона буде там, де й завжди.

Нагадаємо, у 2022 році Алла Пугачова разом з Максимом Галкіним та молодшими дітьми переїхала з росії в Ізраїль через те, що зіркова пара не підтримує діючу російську політику стосовно України. Свій замок в селі Грязь подружжя намагається продати вже довгий час, однак безуспішно.

Особняк Алли Пугачової викупили за 600 мільйонів: де тепер буде жити Примадонна
Особняк Алли Пугачової викупили за 600 мільйонів: де тепер буде жити Примадонна

Преса повідомляє, що Пугачова і Галкін не лише не можуть знайти покупця, а тепер він ще й опинився під арештом через несплату податків.

Популярне

Схожі статті

Готую одразу по три рибки: найсмачніший оселедець без звичного розсолу. Їсти можна буде вже за кілька годин

Особливий розсіл для оселедця допоможе вам приготувати настільки апетитну рибу, що такого делікатесу ви ще не куштували. Ділимось найкращим рецептом.

Остапчук повів дружину на базар – 1,5 кг полуниці, 0,5 кг малини, 0,5 кг абрикос, 1 кг черешні. Скільки грн?

Особисте життя Володимира Остапчука завжди було яскравим і цікавим. Після двох шлюбів український телеведучий одружився втретє. Його обраниця молодша за нього на 16 років, а їхнє спільне життя дивує.

Усі мої подруги на дієті обожнюють мене: суфле без зайвих калорій. За смаком виходить як дорогий десерт

Смачне й таке ніжне домашнє суфле не просто ідеально доповнить ваше вечірнє чаювання, але й дозволить створити фігуру мрії. Розповідаємо про по-справжньому казковий рецепт.