Оля Полякова розповіла, як ледь не здала своїх дітей в інтернат після їхньої витівки: “Ми не дуже делікатні”

Українська співачка Оля Полякова в черговому випуску Ютуб-шоу "Дорослі дівчата" розповіла про курйозний випадок, після якого вона хотіла своїх доньок віддати в інтернат.

Українська співачка Оля Полякова із тих артистів, які намагаються бути максимально відкритими зі своїми прихильниками. Співачка відкрито показує своє життя поза сценою та ділиться подробицями свого особистого життя.

З 2021 року на Ютуб-каналі Маші Єфросиніної регулярно виходить Ютуб-шоу “Дорослі дівчата”, де телеведуча разом з Ольгою Поляковою говорять на ті теми, які б ніколи не обговорювали в інтерв’ю.

Так, у крайньому випуску “Дорослих дівчат” Єфросиніна і Полякова обговорювали тему страхів. Співачка зізналася, що дуже боїться комах, тарганів і павуків. Та колись над її фобією дуже невдало пожартували її доньки Маша і Аліса.

Мої діти знають цей страх. Аліса з Машою купили пластмасового павука і кинули мені у ліжко! Я думала, що я здам їх в “дєтдом”, але перед цим уб’ю

, – пригадала Полякова.

Оля Полякова розповіла, як ледь не здала своїх дітей в інтернат після їхньої витівки
Оля Полякова розповіла, як ледь не здала своїх дітей в інтернат після їхньої витівки

Та співачка зізналася, що такі жарти в їхній сім’ї є нормою.

Я тобі скажу чесно, що ми взагалі такі не дуже делікатно відносимся один до одного. От я нагодувала свою дитину червоним перцем на Мальдівах

, – зізналася співачка.

Нагадаємо, Оля Полякова – мама двох доньок. Старшій Маші наразі 18 років, а молодшій Алісі – 11. З серпня 2022 року дівчата живуть та навчаються у Лондоні. Маша вступила у лондонський ВНЗ після закінчення школи у Києві, а от 11-річна Аліса навчається у так званій школі-інтернаті, де діти вчаться і живуть одночасно.

Як виглядають дочки Олі Полякової
Як виглядають дочки Олі Полякової

Полякова зізнається, що не планувала так рано відправляти молодшу доньку за кордон. Та повномасштабна війна в Україні змусила її піти на цей крок. Співачка не приховує, що хвилюється за безпеку своїх дітей і їй спокійніше, коли доньки перебувають за кордоном.

Цікаво, що за словами Полякової, її діти у Лондоні мають статус біженців, тож за навчання та проживання в гуртожитку платити не потрібно.

Популярне

Схожі статті

Час невблаганний й нищівний: як зараз виглядають колишні еталони чоловічої краси Делон, Круз, Пітт та інші

У світі кіно та моди завжди було чимало чоловіків, які ставали еталонами краси. Серед них такі як Ален Делон, Том Круз, Бред Пітт, Леонардо Ді Капріо.

Ніхто не вірить, що я їх сама роблю! Виходять краще ніж в кондитерських: легкі тістечка у кокосовій стружці

Забудьте про необхідність виходити з дому, щоб насолодитися смаком вишуканих кондитерських виробів. З цим рецептом тістечка у кокосовій стружці стануть найулюбленішим домашнім десертом вашої сім'ї!

Наступають на п’яти Кароль і скоро її перевершать: Клавдія Петрівна, Трінчер та інші перспективні артистки

Кожне покоління має своїх кумирів й нові часи народжують нових зірок. Так останнім часом все частіше звучать такі імена як Клавдія Петрівна та Анна Трінчер, поступово відтісняючи навіть Тіну Кароль.