Олена Кравець зізналась, яка проблема багато років заважає їй спокійно жити: “Мені здається, це сумно”

Відома українська актриса Олена Кравець, яка стала відомою після шоу "Квартал-95" розповіла про проблема, яка добре знайома їй та кожному артисту й публічній людині

Олена Кравець, відома українська актриса й телеведуча, давно здобула шалену популярність. Свою творчу кар’єру знаменитість починала на сцені КВК, а пізніше стала однією з учасниць гумористичного проєкту “Квартал-95”, який і приніс їй всеукраїнське визнання та навіть славу за межами країни. Після початку повномасштабної війни знаменитість залишила команду та почала сольну діяльність.

Нині знаменитість, хоча вже і не є частиною сім’ї “кварталівців”, все ще користується популярністю. Зірка веде власний проєкт на українському телеканалі “Дім”, а також часто з’являється на записах різних інтерв’ю та подкастів. Так, наприклад, нещодавно Олена Кравець завітала в гості до студії шоу “Розлючена”, де поділилась думками про те, чому, на її думку, деяким артистам доволі важко.

Олена Кравець давно стала однією з найпопулярніших артисток в Україні
Олена Кравець давно стала однією з найпопулярніших артисток в Україні

Зірка висловилась про публічних людей та їхню найбільшу проблему зараз. На думку знаменитості, багато артистів і блогерів стикаються з так званою ілюзією того, що потрібно задовольняти очікування та бажання своєї авдиторії. Олена Кравець впевнена, що такі думки заважають знаменитостям піклуватись про свій моральний стан, що може призвести до вигорання.

“Ти починаєш жити відповідно до їх очікувань [очікування шанувальників]. І втрачаєш себе, і коли ти втрачаєш себе, ти потім втрачаєш і цю авдиторію. Ось ця підміна спілкування з собою на спілкування з авдиторією, мені здається, це сумно”, – пояснила свою думку відома українська актриса.

Крім того, додала знаменитість, важливо не втрачати себе, адже кожен шанувальник і підписник – окрема особистість, в якої є власне життя. Цих людей, зазначає актриса, немає поруч із відомою людиною, тому артистам варто самостійно піклуватись про себе та свій стан.

Олена Кравець поділилась думками про проблему, яка заважає жити багатьом артистам
Олена Кравець поділилась думками про проблему, яка заважає жити багатьом артистам

До слова, у новому інтерв’ю Олена Кравець зізналась, що саме з цієї причини вона так рідко ділиться свіжими дописами та фото у своєму Інстаграм-блозі. Крім того, додала зірка, вона не відчуває потреби ділитись подробицями особистого життя, хоча й розуміє, що це викликатиме відгук авдиторії.

Популярне

Схожі статті

Як зараз виглядає Алла Мазур, яку всі пам’ятають зіркою ТСН з каштановим каре: легенда телебачення змінилася

Усі ми знаємо Аллу Мазур, багато хто запам'ятав її з каштановим каре. Але як зараз виглядає легендарна ведуча ТСН, як і чому змінився її образ. Сьогодні ми розповімо саме про ці зміни її зовнішності.

Можна готувати хоч щодня. Дуже просто, швидко, але як же смачно: пишний пиріг із лохиною в мультиварці

Усім ми любимо випічку, без неї важко уявити затишний вечір. Але ж її можна приготувати дуже просто, достатньо лише мультиварки. Сьогодні ми підготували рецепт пишного та ніжного пирога з лохиною.

Донька Романа Сасанчина спить взута у чоботи: дружина переможця “Голосу” сказала – щоб гарно носились

Відомий український артист Роман Сасанчин разом із дружиною Іванною виховують спільну доньку. Виявилось, що насправді дівчинка спить, взута в чоботи.