44-річна Маша Єфросиніна чесно розповіла про кризу у стосунках з чоловіком, яка змінила все: “Ми розходились”

Відома українська ведуча та благодійниця Маша Єфросиніна розповіла про свій шлюб із Тимуром Хромаєвим та їхній розрив. Який момент повністю змінив стосунки пари

Маша Єфросиніна, відома українська телеведуча та благодійниця, починала свою кар’єру багато років тому. Знаменитість здобула особливу популярність завдяки роботі на телебаченні – зірка вела ранкові шоу. Пізніше ведуча вирішила продовжувати свою кар’єру на платформі YouTube, де започаткувала чимало успішних проєктів.

Хай там як, але шанувальників, як і завжди, цікавило не лише професійне, а й особисте життя Маші Єфросиніної. Про стосунки зі своїм чоловіком, Тімуром Хромаєвим, зірка особливо відверто розповідає у шоу “Дорослі дівчата”, яке веде з подругою Олею Поляковою. В ефірі знаменитість ділиться історіями про 20-річний шлюб – це особливо надихає шанувальниць зірки.

Маша Єфросиніна вже давно перебуває у шлюбі з бізнесменом і нині військовим Тімуром Хромаєвим
Маша Єфросиніна вже давно перебуває у шлюбі з бізнесменом і нині військовим Тімуром Хромаєвим

Так, наприклад, нещодавно ведуча розповіла про кризу в стосунках з чоловіком. Маша Єфросиніна зізналась, що вони з бізнесменом, а нині – військовослужбовцем Тімуром Хромаєвим розставались. Відома українська телеведуча розповіла, що криза у стосунках з чоловіком ледь не стала причиною їхнього остаточного розлучення. Ба більше, тоді Маша Єфросиніна з’ясувала, що не уявляє себе та свого життя без чоловіка.

Знаменитість розповіла, що у період тимчасового розставання з чоловіком вона усвідомила, що в ній живе страх самотності. Річ у тім, що Маша Єфросиніна не відчувала себе собою, коли поруч із нею не було коханого.

Маша Єфросиніна також зізналась, що тоді в її житті було чимало залицяльників, тому вона буквально могла стрибати “з роману в роман”. Втім, для себе зірка вирішила, що не вступатиме у стосунки ані з чоловіком, ані із залицяльниками, поки не знайде внутрішню гармонію та не навчиться жити із собою та для себе.

Маша Єфросиніна чесно розповіла, який момент у її стосунках із чоловіком повністю змінив їх
Маша Єфросиніна чесно розповіла, який момент у її стосунках із чоловіком повністю змінив їх

Пізніше, розповіла знаменитість, до неї знову почав залицятись її чоловік Тімур Хромаєв. За спогадами ведучої, він сказав їй, що вона стала зовсім іншою жінкою. Тимчасовий розрив пішов на користь закоханим, адже після возз’єднання Маша Єфросиніна та її чоловік буквально почали нові стосунки. Близькість, побачення, романтика – все вийшло на новий рівень.

Популярне

Схожі статті

Слава Соломка знає про життя Олі Фреймут і її чоловіка за кордоном більше за інших: “Вона поїхала назавжди”

Телеведучий Слава Соломка висловився щодо виїзду за кордон своєї колеги, Ольги Фреймут, яка перебралася до Лондона не лише з дітьми, але й з чоловіком.

Це так просто, що будете готувати по 2 рази на тиждень: картопля, запечена у фользі з морквою та ковбасою

У сучасному темпі життя, коли час — це найбільша цінність, поєднання простоти, бюджетності та смаку в стравах — золотий стандарт. І що може бути краще, ніж картопля, запечена у фользі?

Такого баунті в магазині не купите: домашнє печиво без додавання яєць. Гора ласощів до чаю за лічені хвилини

Спробуйте смачне та ароматне печиво з кокосовою стружкою, яке дуже просто приготувати самостійно, а головне – з найдоступніших інгредієнтів.