Заперечувати роман вже пізно: Тіна Кароль підтвердила романтичні стосунки з танцівником зі своєї команди

Відома українська співачка Тіна Кароль не так давно сполохала мережу несподіваними чутками про ймовірний роман. Ким виявився таємничий обранець артистки, з яким у неї і дійсно щось є?

Тіна Кароль, відома українська співачка, раніше перебувала у шлюбі з коханим чоловіком Євгеном Огіром. Зіркового обранця та популярного продюсера в артистки забрала онкологія. Після загибелі чоловіка знаменитість довго трималась далеко від залицяльників, яких у Кароль насправді завжди було достатньо. Хоча артистці приписували чимало романів, вона відкидала будь-які заяви про романтичну близькість з чоловіками.

Тіну Кароль “зводили” і з її молдовським колегою Даном Баланом, і з багатьма іншими друзями чоловічої статі. Втім, особливо яскравим виявився дует зірки з танцівником Дмитром Жуком. Хореографічні елементи, які пара разом втілювала на паркеті, змушували кожного спостерігати за артистами, буквально не дихаючи.

Тіна Кароль танцювала у дуеті з Дмитром Жуком

Вже багато років відому українську співачку підозрюють у романі з Дмитром Жуком, але й артистка, і її потенційний обранець заявляють, що між ними не може бути нічого романтичного. За словами чоловіка, Тіна Кароль для нього – ментор і наставник. Про це Жук говорив минулого року, а нещодавно шанувальники знову помітили іскру між зірковою парою.

Так, наприклад, Кароль і Жука заскочили на прогулянці Києвом. На відео, яке перехожим вдалось зняти, видно, що дует тримається за руки. У коментарях до кадрів частина публіки зазначила, що таким невимушеним жестом джентльмен допоміг Тіні Кароль втриматись на високих підборах. Інша ж частина впевнена – між зірками і дійсно щось є, а приховувати роман і далі вже просто немає сенсу.

У мережі запідозрили, що Тіна Кароль могла закрутити роман із танцівником зі своєї команди

Хай там як, але ні Тіна Кароль, ні її колега Дмитро Жук не коментують своїх стосунків. Знаменитості зберігають мовчання, чим викликають ще більше чуток і розмов.