47-річний холостяк Володимир Кличко перебуває в ідеальній фізичній формі: навіть якщо стоїть на голові

Схоже, брат мера столиці Володимир Кличко вдарився у філософські роздуми. От тільки зробив це у доволі неприродній для людини позі – ставши на голову.

47-річний Володимир Кличко оприлюднив у власному Інстаграм-акаунті селфі зі спортивної зали. На фото відомий боксер робить стійку на голові. Зовнішній вигляд спортсмена надзвичайно порадував шанувальників, адже виглядає Володя підтягнутим із купою м’язів, що рельєфно виділяються на пласкому животі.

А от підпис під постом дещо приголомшив, адже Кличко-молодший написав:

“Час від часу дивіться іншим поглядом”.

На що натякає, Володимир не став розшифровувати. Кожен має зробити висновки сам. Та переважна більшість фоловерів не стала заглиблюватися у глибини мислення і просто висловили своє вау з приводу чудової фізичної форми українця:

“Клас! Я ще не бачив нікого в моєму спортзалі в такій ідеальній формі”.

“Доктор сталевий молот”.

“На ЦЕ можна дивитися вічно”.

“Блін, усе ще побудований як танк”.

Дехто розцінив подібне фото, як намір повернутися в бокс, тож на Володю посипалися пропозиції на кшталт:

“Форман зробив це в 46 років, ти теж можеш повернутися, брате!”

“Дай, будь ласка, надію! Повертайся! Без тебе немає тієї інтриги й сумно”.

“Будь ласочка, поверніться в бокс і зробіть реванш із Тайсоном Фьюрі, тому що ви заслужили на реванш із ним”.

Звісно, не обійшлося і без моментів на політичну тематику. Хтось вбачив у позі Кличка-молодшого натяк на становище в Україні останні кілька років. Українці поцікавилися, чи перебуває нині Володимир в Києві, а американці засудили, що Кличко просить грошової допомоги для своєї країни в американських платників податків. Без традиційних відправлень на фронт від диванних експертів теж не обійшлося. Та все ж позитивних коментарів і сердечок виявилося значно більше.

Популярне

Схожі статті

Легендарний торт “Прага” за домашнім рецептом. Неймовірно смачно: готую на замовлення, хоча може кожен

Від торта "Прага" неможливо відірватися. Якщо зробити десерт удома, то вийде ще кращий, аніж магазинний. Коржі шоколадні, трішки вологі, крем вершковий зі згущівкою та абрикосове варення.

Як зараз виглядає Алла Мазур, яку всі пам’ятають зіркою ТСН з каштановим каре: легенда телебачення змінилася

Усі ми знаємо Аллу Мазур, багато хто запам'ятав її з каштановим каре. Але як зараз виглядає легендарна ведуча ТСН, як і чому змінився її образ. Сьогодні ми розповімо саме про ці зміни її зовнішності.

Можна готувати хоч щодня. Дуже просто, швидко, але як же смачно: пишний пиріг із лохиною в мультиварці

Усім ми любимо випічку, без неї важко уявити затишний вечір. Але ж її можна приготувати дуже просто, достатньо лише мультиварки. Сьогодні ми підготували рецепт пишного та ніжного пирога з лохиною.