Нікіта Добринін розповів про ідеальний жіночий підкат і найчастіші питання в мережі: не про сина чи роботу

Холостяк Нікіта Добринін поділився другим за популярністю запитом від підписників в діректі Instagram. Він зізнався, що найчастіше його запитують зовсім не про сина Лева та не про професійну діяльність, як можна було б подумати.

Нікіта Добринін – український теле- та радіоведучий, який став особливо популярним після участі в 9-му сезоні шоу “Холостяк”. У фіналі він віддав своє серце Далі Квітковій, і навіть після закінчення шоу стосунки пари ставали дедалі серйознішими. Врешті-решт Даша й Нікіта навіть вирішили побратися.

В 2021 році у подружжя народився син, якого щасливі батьки назвали Лев. Але через деякий час подружня гармонія дала тріщину, і пара вирішила розлучитися. Але, не дивлячись на це, вони обидва беруть активну участь в житті дитини.

Нікіта, як і будь-який зірковий користувач соціальних мереж, отримує безліч запитань від шанувальників, зацікавлених у подробицях його життя. Ведучий вирішив привідкрити завісу таємниці, які ж запитання він отримує найчастіше. Щоправда, він поділився лише другим за популярністю питанням.

“Знаєте, яке запитання у моєму діректі друге за популярністю?

Ні, не про роботу

Ні, не про Лева

Ні, не про війну

Знаєте, про що?

“Нікіта, чому такі сумні очі?”

Ведучий пояснив, що скоріш за все, люди бачать в ньому те, що насправді є в них.

“Є така цитата: “Люди бачать те, що хочуть бачити; чують те, що хочуть чути; вірять у те, у що хочуть вірити і відмовляються вірити в те, що їм не подобається”. Це тільки про те, що є в нас самих. Але не факт, що в інших”

Потім Холостяк поскаржився на те, що відомим людям доводиться стикатися з “докручуванням” їх життєвої історії оточуючими людьми.

“Зрозуміло, що часто буває не до радості в очах, після страшних новин. Але ми всі ж рухаємось далі? Працюємо. Ми сильні і вільні”

Насамкінець Нікіта побажав усім наснаги і віри в краще – а також пообіцяв у майбутньому розповісти про перший за популярністю запит у діректі.

Підкат від справжньої жінки

Також Добринін вирішив пожартувати і поділився в історіях Instagram власноруч створеним мемом із популярним шаблоном “дівчинка-жінка”. У цих жартах нерішуча та боязка дівчинка протиставляється справжній жінці, яка упевнена в собі та просто робить те, що вважає за потрібне.

Нікіта Добринін показав, що жінки також можуть писати першими
Нікіта Добринін показав, що жінки також можуть писати першими

Хоч і жартома, але він висловив впевненість, що жінка може бути ініціатором щасливих стосунків, а не просто чекати свого прекрасного принца. А можливо, даний мем є натяком, що ведучому скоріше приємні подібні повідомлення після повернення в ряди холостяків.

Популярне

Схожі статті

Готую одразу по три рибки: найсмачніший оселедець без звичного розсолу. Їсти можна буде вже за кілька годин

Особливий розсіл для оселедця допоможе вам приготувати настільки апетитну рибу, що такого делікатесу ви ще не куштували. Ділимось найкращим рецептом.

Остапчук повів дружину на базар – 1,5 кг полуниці, 0,5 кг малини, 0,5 кг абрикос, 1 кг черешні. Скільки грн?

Особисте життя Володимира Остапчука завжди було яскравим і цікавим. Після двох шлюбів український телеведучий одружився втретє. Його обраниця молодша за нього на 16 років, а їхнє спільне життя дивує.

Усі мої подруги на дієті обожнюють мене: суфле без зайвих калорій. За смаком виходить як дорогий десерт

Смачне й таке ніжне домашнє суфле не просто ідеально доповнить ваше вечірнє чаювання, але й дозволить створити фігуру мрії. Розповідаємо про по-справжньому казковий рецепт.