Міша Кацурін вперше відреагував на чутки про розлучення з Надею Дорофєєвою: “Як сніг на голову”

Столичний ресторатор і блогер Михайло Кацурін у червні цього року став чоловіком співачки Наді Дорофєєвої. Нещодавно мережу сколихнули чутки про їхнє розлучення

Відома українська співачка Надя Дорофєєва довгий час перебувала у стосунках зі своїм першим чоловіком Володимиром Дантесом. Навесні минулого року зіркова пара офіційно оголосила про своє розлучення, а вже невдовзі громадськість дізналась, що артистка почала стосунки з Михайлом Кацуріним, ресторатором і блогером з Києва.

Зіркова пара зустрічалась понад рік, а на початку цього літа наважилась відгуляти своє весілля. Тепер Надя Дорофєєва та Михайло Кацурін – офіційно чоловік і дружина. Втім, не встигли знаменитості насолодитись приємностями подружнього життя, як у мережі вже почали обговорювати їхнє розлучення. Ресторатор вперше прокоментував поголос про негаразди в його особистому житті.

Михайло Кацурін прокоментував чутки про розлучення з дружиною Надією Дорофєєвою
Михайло Кацурін прокоментував чутки про розлучення з дружиною Надією Дорофєєвою

На особистій сторінці в соціальній мережі Інстаграм Михайло Кацурін опублікував скріншот новини з одного з українських новинних сайтів. У публікації йшлось про передбачення відьми про те, чи розлучиться зіркова пара. Ресторатор зізнався, що вони з коханою спокійно жили своє подружнє життя, коли їм на голову, ніби сніг, звалилась новина про те, що хтось підозрює їх у тому, що вони планують розставання.

Михайло Кацурін жартома прокоментував чутки про розлучення зі своєю дружиною Дорофєєвою
Михайло Кацурін жартома прокоментував чутки про розлучення зі своєю дружиною Дорофєєвою

Пізніше на Інстаграм-сторінці Наді Дорофєєвої також з’явилась подібна Історія. Знаменитість зізналась, що у неї з чоловіком у стосунках все гаразд, хоча один конфлікт вони й досі не можуть вирішити. З’ясувалось, що суперечка між закоханими не є особливо серйозною – артистка зі своїм обранцем разом написали пісню, але досі не впевнені, чи варто її випускати. Хай там як, але у шанувальників немає причин для хвилювання – шлюб Дорофєєвої та Кацуріна не розпадається.

Популярне

Схожі статті

Печу щось середнє між біляшами та пиріжками, але смачно так, що не відірватися: гриби з курятиною в тісті

У світі кулінарії існують страви, які не можна точно віднести до якогось конкретного кулінарного жанру, але вони завжди вражають своєю оригінальністю. Одна з таких — гриби з курятиною в тісті.

Меншій 6 рочків, а найменшій — місяць: як родина Лілії Ребрик весело вітала своїх дівчаток з Днем народження

Щасливі сімейні моменти завжди наповнюють серця радістю та незабутніми спогадами. Для родини відомої української актриси Лілії Ребрик, День народження доньок — це особливий привід для веселощів.

Потапу в Німеччині таке й не снилось: Клавдія Петрівна оголосила про другий концерт у Палаці спорту в Києві

У гру "Хто ж насправді Klavdia Petrivna?" втягуються все більше людей – просто любителів музики та зірок. Таємнича артистка пообіцяла зняти свій балахон та капелюх під час сольного концерту.