Оля Полякова показала свого 60-річного чоловіка Вадима Буряковського: “Він забув про річницю шлюбу”

Святкування 19-річниці шлюбу в родині Олі Полякової та Вадима Буряковського довелося перенести. Але не через гастролі нареченої. Просто пара забула про цей день і не привітала одне одного.

Оля Полякова виклала на свою сторінку в Інстаграмі світлину з чоловіком Вадимом Буряковським та двома спільними доньками, зазначивши, що всі вони забули про день, коли молодята стали на весільний рушник. Маша та Аліса теж батькам не підказали, бо нині перебувають в Англії на навчанні.

Відтоді, як голубки побралися, минуло 19 років. Чоловік і жінка так довго мешкають разом, що немає нічого дивного у подібній обставині, запевнила шанувальників співачка. Добре, що все-таки згадали й вирішили відсвяткувати. Краще пізніше, аніж ніколи. До того ж влаштовувати гучні гулянки під час війни – виглядає якось не комільфо.

Фоловери Полякової тут же приєдналися до привітань чудовій родині. Побажали прожити і 30, і 50 років у коханні. А ще, як годиться, почали порівнювати дітей із батьками. Дійшли однозначного висновку – старша донька схожа на маму, а молодша – більше на татуся.

Немає нічого дивного, що Оля забула про благовірного в такий день, адже останнім часом її частіше бачать поряд із “азовцем” Михайлом Діановим, аніж із Вадимом. У Полякової з колишнім полоненим є спільний благодійний проєкт, тож вони разом беруть участь у різноманітних заходах.

Оля Полякова просто дружить із Михайлом Діановим
Оля Полякова просто дружить із Михайлом Діановим

Навіть під час власного концерту зірка зазвичай запрошує відомого українця на сцену. Та коли Полякова похвалилася в мережі світлинами зі спільної риболовлі, пішов розголос, що двох знаменитостей поєднує не лише гуманітарна діяльність, а дещо більше.

Звісно, Полякова не змовчала і на звинувачення в подружній зраді пояснила, що вони з Михайлом просто друзі. Мовляв, таке трапляється, що чоловік і жінка дружать, і в неї таких друзів чоловічої статі чимало. Та й Діанов чудово знає Вадима і товаришує з ним, тож усі нехороші підозри Оля визнала безпідставними.

Популярне

Схожі статті

На свята їм тільки цей салат і ніякі закуски вже не хочу! Ваші гості будуть випрошувати рецепт

Всього з чотирьох простих інгредієнтів виходить неймовірно смачний салат. Цей рецепт мало хто знає, тому ви точно здивуєте гостей, поставивши на стіл саме цю страву.

Десь таке вже бачили: Андрій Бєдняков знімає шоу, яке ідентичне проєкту Кацуріна. Дорофєєву теж забере?

Все більше набуває популярності гастро-шоу Міші Кацуріна та Антона Птушкіна. Проте не тільки вони хочуть розвиватися з цьому напрямку. Як в цій сфері опинився телеведучий Андрій Бєдняков?

Він стане вашим улюбленим: рецепт святкового рулету з курятини, який просто тане у роті

Курячий рулет – дуже смачна та оригінальна страва, яка урізноманітнить ваш святковий стіл. Готуються такі рулети дуже просто, а смак у них неперевершений.