Катя Осадча святкує 40-річчя: теледіва показала, як її привітав Горбунов і розповіла про кризу середнього віку

Відома українська ведуча Катя Осадча 12 вересня святкує свій 40-й день народження. В цей день теледіва поділилася з прихильниками своїми відчуттями і зізналася, що відчуває себе молодшою.

12 вересня одна з найвідоміших телеведучий України Катя Осадча святкує свій 40-й день народження. В цей день жінка зробила досить щирий та відкритий допис у своєму Інстаграм-блозі, де поділилася думками про власний вік.

Так, Осадча зізналася, що відчуває себе молодшою, ніж є насправді. Та при цьому жінку не бентежить її вік і ніякої кризи середнього віку у неї немає.

Це той самий дивний перехід в новий етап, якого я геть не відчуваю і всіх тих криз, жалю за роками. Я точно знаю, що вік не в паспорті, а всередині, а мені всередині суттєво менше років

, – зізналася Осадча.

Прихильники Осадчої відреагували на її допис і привітали теледіву з днем народження у коментарях:

  • “Бажаю мирного неба,перемоги i сили на пошук наших людей!”;
  • “Вітання, здоров’я міцного, щастя земного, наснаги подальшому життю, успіхів в вашій нелегкій роботі, миру і великої перемоги.”;
  •  “Щиро вітаю. Дякуємо за невтомну працю у пошуках людей, це дуже важливий проєкт для України. Божої опіки Вашій родині”;
  • “Ви неймовірна красуня! З Днем Народження!”
  • “З Днем народження,Катю!Ви неймовірний приклад для багатьох дівчат-молода, талановиті, цілеспрямована, щира! !А ще гарна, вишукана і разом з тим проста, людяна!”.

Звісно, Осадча сьогодні приймає привітання не лише від прихильників, а й від близьких та рідних.

Першим іменинницю привітав її чоловік Юрій Горбунов. У своїх Інстаграм-сторіс Осадча опублікувала зворушливий кадр, на якому її чоловік-актор обіймає її і цілує.

Катя Осадча святкує 40-річчя
Катя Осадча святкує 40-річчя

Мої перші вітання. Дякую, за твоє кохання. От і мою зрілість зустрічаємо разом

, – написала Осадча.

Нагадаємо, Катя Осадча і Юрій Горбунов знаходяться у шлюбі вже 6 років та мають двох спільних синів. Їх називають зразковим зірковим подружжям і однією з найміцніших пар українського шоу-бізнесу.

Популярне

Схожі статті

Лише кабачок та рис, а на смак краще за м’ясо: оладки на сковорідці — простіше рецепта й не вигадати

Якщо ви шукаєте ідеальний спосіб розпочати день з енергією та задоволенням, то кабачкові оладки з рисом на сковорідці — ваш варіант: корисно, просто, легко!

Час невблаганний й нищівний: як зараз виглядають колишні еталони чоловічої краси Делон, Круз, Пітт та інші

У світі кіно та моди завжди було чимало чоловіків, які ставали еталонами краси. Серед них такі як Ален Делон, Том Круз, Бред Пітт, Леонардо Ді Капріо.

Ніхто не вірить, що я їх сама роблю! Виходять краще ніж в кондитерських: легкі тістечка у кокосовій стружці

Забудьте про необхідність виходити з дому, щоб насолодитися смаком вишуканих кондитерських виробів. З цим рецептом тістечка у кокосовій стружці стануть найулюбленішим домашнім десертом вашої сім'ї!