“Мене роздуло”: Заворотнюк неочікувано показала обличчя і поскаржилася на зовнішній вигляд

Донька відомої російської акторки Анастасії Заворотнюк Анна показала себе без фотошопу та фільтрів і заявила, що її "роздуло". За словами дівчини, навіть її наречений через це над нею піджартовує.

Анна Заворотнюк – російська модель, акторка та блогерка. Дівчину також знають через те, що вона являється старшою донькою зірки серіалу “Моя прекрасна няня” Анастасії Заворотнюк.

Анна – єдина із сім’ї Заворотнюк, хто активно веде свій Інстаграм-блог і розповідає прихильникам подробиці свого особистого життя. Та дівчина не дуже відверта з фоловерами. До прикладу, дівчина досі не показала публіці свого нареченого, з яким знаходиться у стосунках вже багато років. Тема здоров’я її матері теж “під забороною”, Анна взагалі не говорить про свою матір у Мережі.

Заворотнюк неочікувано показала обличчя і поскаржилася на зовнішній вигляд

Та нещодавно Анна Заворотнюк поділилася з прихильниками кадрами зі святкування дня народження її нареченого, якого вона вже називає чоловіком.

У день народження коханого спадкоємиця виконавиці ролі няні Вікі показала, як прикрасила будинок до свята.

Заворотнюк заповнила кімнату повітряними кулями у відтінках синього та сріблястого кольору. На них були написи: “Люблю тебе”, “Вірю в тебе” та інші.

Заворотнюк неочікувано показала обличчя і поскаржилася на зовнішній вигляд

Анна записала відео, на якому розповіла про сімейне свято.

Сьогодні день народження у мого коханого чоловіка, він мене називає тхором, бо мене роздуло. Причому чомусь із двох сторін. Я сама як кулька сьогодні, але я готова до святкування!

, — запевнила Заворотнюк.

Заворотнюк неочікувано показала обличчя і поскаржилася на зовнішній вигляд

До слова, коханий Анни зробив їй пропозицію руки та серця ще 2 роки тому. Та наразі закохані ще не зіграли весілля через важку хворобу матері дівчини.

Нагадаємо, Анастасія Заворотнюк вже понад 3 роки бореться з важким захворюванням: раком мозку четвертої стадії. Відомо, що акторка довгий час проходила лікування у США, де їй зробили операцію та провели курс хіміотерапії.

Зараз Заворотнюк знаходиться у заміському будинку в підмосков’ї, її регулярно возять на процедури у приватну лікарню. Жінка вже 3 роки не виходить на зв’язок зі своїми прихильниками, а сім’я акторки відмовляється давати будь-які коментарі щодо неї.