Співачки Alyosha більше немає: Олена Тополя залишила позаду велику частину свого життя та розповіла про зміни

Відома українська співачка Олена Тополя багато років виступала під псевдонімом Alyosha. Знаменитість розповіла про свої наміри змінити сценічне ім'я та назвала причину

Олена Тополя, відома українська співачка, попри всі складнощі продовжує активну професійну діяльність. Знаменитість нині бере участь у благодійних концертах, виступає зі своїм репертуаром та працює над створенням нових хітів. Крім того, артистка встигає вести особистий блог у соціальній мережі Інстаграм, де розповідає шанувальникам про всі події зі свого життя.

Так, наприклад, нещодавно відома українська співачка розповіла, що планує змінити свій псевдонім. В Інстаграм-блозі Олена Тополя пояснила причину, чому наважилась на такий важливий крок. За словами знаменитості, вона давно думала про те, аби змінити сценічне ім’я. Втім, раніше ця думка не переходила на етап виконання, але тепер зірка таки наважилась на те, щоб взяти інший псевдонім.

Співачка Alyosha заявила, що бажає змінити псевдонім та більше не виступатиме зі своїм старим
Співачка Alyosha заявила, що бажає змінити псевдонім та більше не виступатиме зі своїм старим

Разом з тим, продовжила свою розповідь на своїй сторінці в соцмережі Олена Тополя, вона поки не визначилась із новим ім’ям. Артистка зазначила, що визначилась із рішенням піти на такий важливий крок, але свіжий псевдонім для себе поки що не обрала. Тополя визнала, що процес буде важким, адже вона багато років поспіль виступала, як Alyosha. Втім, співачка прийняла остаточне рішення.

Оскільки з новим ім’ям для себе зірка не визначилась, вона попросила у підписників про допомогу – підказати їй вдалі, на їхню думку, варіанти.

Олена Тополя назвала причину, чому вирішила так різко змінити сценічний псевдонім
Олена Тополя назвала причину, чому вирішила так різко змінити сценічний псевдонім

Нагадаємо, що відома українська співачка Олена Тополя здобула свою славу багато років тому. Знаменитість почала виступати під псевдонімом Alyosha 2009 року, а сотні тисяч шанувальників артистки запам’ятали її саме з таким сценічним ім’ям. Особливу популярність знаменитості принесла її участь у Євробаченні-2010, де вона посіла десяте місце.

Популярне

Схожі статті

Злата Огнєвіч зробила огляд на купе потягу Дніпро-Хелм: в Укразалізниці як в п’ятизірковому готелі (ФОТО)

Відома українська співачка Злата Огнєвіч на своїй Інстаграм-сторінці розповіла, як подорожувала на потязі міжнародного сполучення. Зірка показала купе та провела огляд.

Найкрасивіша дружина українського шоу-бізнесу: кохана Діми Комарова одягла кофтинку з прозорої тканини

Дружина телеведучого-мандрівника Дмитра Комарова Олександра Кучеренко вразила публіку виходом у розкішному вбранні. Недарма у 2016 році дівчина отримала титул "Міс Україна".

Смачніше за “Наполеон” і “Медовик”. Дуже смачний і соковитий лимонний торт: тісто запікаю разом з кремом

Лимонний торт за цим рецептом можна приготувати, як на свято, так і на кожен день. Цікаво, що коржі та крем для цього десерту готуються одночасно в одній формі.