Денисенко розповіла про акторську конкуренцію з Мішиною та зізналась, що про неї думає: “Усі пускають слину”

Відома українська актриса Наталка Денисенко розповіла про свою конкуренцією з не менш відомою колегою Ксенією Мішиною. Знаменитість зізналась, як до неї ставиться

У новому інтерв’ю для журналістки Маші Єфросиніної відома українська актриса Наталка Денисенко висловилась про конкуренцію у вітчизняному кінематографі, а також розповіла про своє ставлення до Ксенії Мішиної. Знаменитість також зізналась, що у неї є чимало подруг-колег, з якими вона пробувалась на одну й ту саму роль, але програвала їм.

Наталка Денисенко про Ксенію Мішину

У коментарі для Маші Єфросиніної знаменитість зазначила, що її колега Ксенія Мішина має настільки привабливу зовнішність, що їй навіть не потрібно сильно старатись – достатньо просто увійти в кадр, і глядачі вже будуть у захваті. А ось що стосується самої Наталки Денисенко, то вона, за особистим зізнанням, має докладати зусиль, аби сподобатись публіці.

“На неї дивишся і все… Поставив і знімай. Усі пускають слину”, – прокоментувала відома українська актриса Денисенко.

Наталка Денисенко розповіла про акторство та конкуренцію в українському кінематографі

У ході інтерв’ю журналістка поцікавилась у своєї гості, чи бувало так, що Ксенія Мішина “займала” її місце на роль у фільмі, куди раніше вона вже пробувалась. Наталка Денисенко зазначила, що саме з героїнею “Холостячки-1” у неї таких ситуацій не було, втім зірка зізналась, що має подруг, з якими і дійсно змушена була вступати в конкуренцію.

Актриса Наталка Денисенко висловилась про своє ставлення до Ксенії Мішиної

Проте, продовжила Наталка Денисенко, такі робочі моменти не означають конфлікт або сварку, адже всі розуміють, що це – особливість професії. Актриса додала, що на роль відбирають людей, які найбільше підходять під типаж персонажа, якого хочуть грати. Денисенко зазначила, що часто, коли вона не “виграє” роль, а потім дивиться на актрису, яка таки грає того чи іншого персонажа, вона усвідомлює, що режисери зробили правильний вибір.