63-річний Ігор Ніколаєв потрапив до реанімації: в екс-чоловіка скандальної Наташі Корольової стався інфаркт

Відомий російський артист і музикант Ігор Ніколаєв потрапив до лікарні. Спеціалісти діагностували у знаменитості гострий інфаркт. В якому стані співак зараз?

Ігор Ніколаєв, відомий російський музикант і співак, потрапив до лікарні. Про це написали росЗМІ з посиланням на власні анонімні джерела. За словами журналістів, популярний артист потрапив до реанімації, де лікарі встановили причину погіршення його самопочуття. За повідомленнями лікарів, Ігор Ніколаєв переніс гострий інфаркт і тепер за його станом спостерігають.

Що відомо про стан здоров’я Ігоря Ніколаєва

Відомий російський артист потрапив до лікарні після того, як відчув, що йому зле. На тлі погіршення самопочуття знаменитості лікарі діагностували серцевий приступ. За повідомленнями журналістів, лікуванням Ніколаєва займаються найкращі лікарі, втім стан його здоров’я не покращується, а лише погіршується. Додаткових повідомлень про те, що зараз з артистом, журналісти чи його близькі не надавали.

Відомий співак Ігор Ніколаєв потрапив до лікарні після перенесенного обширного інфаркту
Відомий співак Ігор Ніколаєв потрапив до лікарні після перенесенного обширного інфаркту

“Ігоря Ніколаєва переведено в реанімацію. За нашою інформацією, у нього виявили сліди перенесеного обширного інфаркту”, – написали в одному з російських Телеграм-каналів.

Крім того, журналісти передали й іншу інформацію стосовно самопочуття артиста. За словами інсайдерів, в Ігоря Ніколаєва є серйозні проблеми з серцем. Ритм то покращується, то погіршується, що наразі унеможливлює стабілізувати стан здоров’я співака. Наразі артист у свідомості, а лікарі виписали йому седативні ліки та не пускають у палату навіть найближчих родичів.

Ігор Ніколаєв, за повідомленнями російських журналістів, переніс інфаркт і лежить у лікарні
Ігор Ніколаєв, за повідомленнями російських журналістів, переніс інфаркт і лежить у лікарні

Що саме могло стати причиною погіршення самопочуття й перенесеного інфаркту, достеменно невідомо. Річ у тім, що Ігор Ніколаєв завжди уважно стежив за своїм здоров’ям, проходив планові медичні огляди, не вживав спиртного та постійно займався спортом. Найулюбленішим видом спорту співака є теніс.

Популярне

Схожі статті

Злата Огнєвіч дуже прив’язана до батька: де нині перебуває родич співачки, як виглядає і чим займається

Тато Злати Огнєвіч усе життя пропрацював хірургом. Тож коли почалося повномасштабне вторгнення, не схотів їхати за кордон в евакуацію, а продовжив рятувати життя українських солдатів.

Талановита людина талановита у всьому: народна артистка і мама двох дітей Могилевська пішла в сферу Фреймут

Усім нам відома Наталія Могилевська. Її всі знають як зіркову співачку, але заводна артистка встигає все, і мало хто знає про іншу її діяльність. Сьогодні ми розповімо, який проект вона готує.

Краще смаженої картоплі: коли не знаю, що приготувати, роблю картопляні язички. Улюблена страва на всі роки

Якщо треба зготувати щось дуже дешеве на вечерю, підійдуть картопляні язички. Основними інгредієнтами є борошно й картопля. Тож вийде дуже смачно і при цьому бюджетно.