“Їла мою їжу, пила моє вино”: Маша Єфросиніна зізналась, в яких стосунках з одіозною Железняк зі “Сватів”

Українська зірка Маша Єфросиніна розповіла про стосунки з актрисою Железняк, яка зіграла у серіалі "Свати". Одіозна артистка підтримує російську владу та кровопролитну війну в Україні

Одна з найвідоміших українських ведучих Маша Єфросиніна у новому інтерв’ю з актрисою Наталкою Денисенко розповіла про свої стосунки з одіозною Олесею Железняк. Популярна російська актриса здобула особливу славу серед української авдиторії після появи на екранах у телесеріалі “Свати”. Маша Єфросиніна пригадала, що до того, як Железняк почала говорити про утиски в Україні, вона доволі вільно почувала себе у цій країні.

Маша Єфросиніна про Железняк

Відома українська ведуча пригадала, що її чи не єдиний професійний контакт з Олесею Железняк стався на зніманнях серіалу “Диво”. У кадрі знаменитості грали близьких подруг, а у стрічці в російської актриси була головна роль, у Єфросиніної – другорядна. Тоді зірковий акторський дует багато часу проводив разом, вони декілька тижнів жили на одному майданчику.

Маша Єфросиніна пригадала про спільну роботу з Олесею Железняк та свої стосунки з нею
Маша Єфросиніна пригадала про спільну роботу з Олесею Железняк та свої стосунки з нею

Єфросиніна пригадала, що тоді вона особливо насолоджувалась компанією Олесі Железняк, адже вона здавалась їй доброю та щирою, відкритою та надійною. Тоді, пригадує українська ведуча, так про російську актрису відгукувалась вся команда, адже Железняк справляла виключно позитивне враження на своїх колег.

Маша Єфросиніна настільки полюбила свою зіркову колегу, що навіть запросила її до себе у гості. Вдома у відомої української ведучої та актриси вони пили вино, говорили про все на світі. Олеся Железняк зізнавалась у коханні до українців і завжди говорила про те, як любить країну, в якій так часто буває з робочих питань. За спогадами Єфросиніної, у її російської колеги ніколи не було претензій до того, як її зустрічають в Україні.

Ведуча Маша Єфросиніна зізналась, якими раніше були її стосунки з Олесею Железняк
Ведуча Маша Єфросиніна зізналась, якими раніше були її стосунки з Олесею Железняк

Саме тому знаменитій українській ведучій було особливо дивно почути слова Железняк після початку повномасштабної війни. Тоді російська актриса заявила, що в Україні її завжди утискали та переслідували нацисти. “Ти їла мою їжу, пила моє вино… і ти кажеш, що тебе тут притісняли?” – іронічно поцікавилась Маша Єфросиніна.

Популярне

Схожі статті

54 річна українська Мадонна Ірина Білик не припиняє епатувати публіку: про цікаві факти з життя поп-діви

Чому українську співачку Ірину Білик часто називають українською Мадонною? Мабуть, через те, що вона неймовірно талановита, часто змінює свій імідж, та має величезний вплив на шоу-бізнес.

Запікаю картоплю у маслі, роблю легкий салат і — шикарна вечеря на столі: картопля по-французьки у духовці

Запрошуємо вас відкрити нові смакові горизонти з нашим сьогоднішнім меню вечері, яке складається з найпростіших, доступних, але неперевершених страв.

“Головне, я цього хочу”: дружина Віктора Павліка Репяхова хоче народити доньку, але співак не мотивований

В сімейних планах Віктора Павліка та Каті Репяхової народження доньки могло б виглядати як завершення ідеальної картини. Але, на жаль, не завжди всі мрії легко здійснюються.