Старший на 16 років Остапчук пожартував над віком молодої дружини: її відповідь не змусила себе чекати

Популярний ведучий заявив, що дружина "поки не знає, ким стане, коли виросте". Натомість Катерина Полтавська пообіцяла доглянути чоловіка, якому незабаром виповниться 39 років, у будинку пристарілих.

Відомий український ведучий Володимир Остапчук досить щасливий у своєму третьому шлюбі. Це можна побачити з численних публікацій у соцмережах, якими ділиться він сам та його молода дружина – журналістка Катерина Полтавська. Крім ніжних та зворушливих спільних фото, подружжя час від часу публікує історії, в яких “підколює” одне одного.

Цього разу зіркова пара знову потішила своїх підписників взаємними жартами. Так, Остапчук іноді пропонує своїм шанувальникам поставити йому різні питання в історіях Інстаграму. Один із фоловерів поцікавився, ким працює його дружина.

“Вона ще не знає, ким буде, коли виросте”

– відповів Володимир, натякаючи на значну різницю в віці між ним та Катею. Щоправда, нижче він дрібним шрифтом доповнив, що він жартує, і його нинішня обраниця працює в рекламі.

Володимир Остапчук з гумором відреагував на питання про професію дружини Катерини
Володимир Остапчук з гумором відреагував на питання про професію дружини Катерини

“Занадто молода” – говорили вони

Варто зазначити, що після того, як Володимир Остапчук оголосив про свої стосунки з Катериною Полтавською, деякі українці дорікали ведучому за його вибір. Вони називали дівчину “занадто молодою”, “інфантильною” та стверджували, що вона просто бажає “погрітися в променях слави чоловіка”. Сама пара, очевидно, воліє відноситися з гумором до цих звинувачень і не сприймає їх всерйоз.

У відповідь на жартівливу сторіз чоловіка значно молодша Катерина відповіла в такому ж гуморному стилі:

“Я буду доглядальницею у будинку пристарілих. Звертайтесь, Володимире”

На таку відповідь Остапчук коротко відповів у тому ж Інстаграмі:

“1:1”

Катерина Полтавська відповіла на жарт Володимира Остапчука в такій самій гумористичній манері
Катерина Полтавська відповіла на жарт Володимира Остапчука в такій самій гумористичній манері

Шанувальникам подружжя цікаво побачити, як їхні улюблені селебріті використовують гумор, щоб зберегти гармонію і розважати своїх фанатів. Пари, які вміють жартувати разом, не лише викликають справжнє захоплення, а й показують, що у них є особливий зв’язок і розуміння одне одного.

Популярне

Схожі статті

Як зараз виглядає Алла Мазур, яку всі пам’ятають зіркою ТСН з каштановим каре: легенда телебачення змінилася

Усі ми знаємо Аллу Мазур, багато хто запам'ятав її з каштановим каре. Але як зараз виглядає легендарна ведуча ТСН, як і чому змінився її образ. Сьогодні ми розповімо саме про ці зміни її зовнішності.

Можна готувати хоч щодня. Дуже просто, швидко, але як же смачно: пишний пиріг із лохиною в мультиварці

Усім ми любимо випічку, без неї важко уявити затишний вечір. Але ж її можна приготувати дуже просто, достатньо лише мультиварки. Сьогодні ми підготували рецепт пишного та ніжного пирога з лохиною.

Донька Романа Сасанчина спить взута у чоботи: дружина переможця “Голосу” сказала – щоб гарно носились

Відомий український артист Роман Сасанчин разом із дружиною Іванною виховують спільну доньку. Виявилось, що насправді дівчинка спить, взута в чоботи.