У Відні Надя Дорофєєва вперше в житті відмовилася виходити на сцену: “Концерт просто не може відбутися”

Надя Дорофєєва страшенно переживає, що довелося скасувати концерт у Відні. Але виступати не було жодної можливості через невиконання технічного райдеру.

Співачка DOROFEEVA дуже легка на підйом. Виступає багато і з задоволенням. Навіть коли під час участі в “Танцях з зірками” травмувала коліно, вдягнула наколінники, відмовилася від високих підборів, але порадувала шанувальників живим спілкуванням.

І от настала темна смуга й у творчості Надії. Вона мала виступити у Відні, та за кілька годин до концерту довелося скасувати дійство. Тож улюблену співачку фани не побачили. Дорофєєва написала в Сторіс свого Instagram пояснення, чому сталася така прикрість.

Коли група приїхала, щоб підготуватися до виступу, з’ясувалося, що організаторами не виконано жодного пункту з технічного райдеру. Виходить, під час концерту не буде нормального звуку, бо відсутні мікрофони, немає також кабелів, щоб можна було з’єднати інструменти між собою. Надя втямила, що не зможе виступати в таких умовах, тому звернулася до людей з квитками з проханням не виїжджати на концерт.

Чому скасовуються концерти інших артистів

Якщо в житті Дорофєєвої це перший випадок скасування концертів, то іншим її колегам подібне явище доволі добре відомо. Так, Віталій Козловський 9 травня 2018 року виступив у москві. Звісно, українців це обурило, адже неоголошена війна на Донбасі вже тривала на той момент 4 роки.

Львів’яни не захотіли бачити виконавця 21 травня у своєму місті, тож його концерт у клубі скасували. Тоді на захист артиста став філіп кіркоров, а Віталик подякував артисту за підтримку в соцмережах. Відтоді минуло 5 років, і Козловський кардинально змінив свою позицію – нині перебуває у лавах ЗСУ, захищаючи країну від агресора.

Популярне

Схожі статті

Усього 5 інгредієнтів, а так смачно: побачила в гостях салат “Червоне море” і тепер готую на святковий стіл

Простий в приготуванні, але смачний салат "Червоне море" підкорить серця навіть найвибагливіших гурманів. Солодкі перці ідеально поєднуються з соленими крабовими паличками, створюю неповторний смак.

Такі часникові пампушки до борщу ви ще не готували: неймовірно пухкі та ароматні. Урвала рецепт у сусідки

Краще тарілочки запашного українського борщу, може бути тільки борщ з часниковими пампушками. Готувати їх просто, а на аромат збігаються навіть сусіди.

Так смачно, що пальчики оближеш: рецепт тонких шоколадних млинців. Не рвуться при смаженні і не засихають

Легко та без зайвого клопоту можна приготувати тонкі шоколадні млинці, які не будуть рватися при смажені. Спробуйте загорнути в них будь-яку начинку та приємно здивуйте вашу родину смаколиками.