Кум в реанімації, а у найкращої подруги рецидив раку: що відбувається з близькими Пугачової і Галкіна

Відомій російській артистці Аллі Пугачовій останнім часом лише і залишається, що переживати про своїх близьких людей. Кум і найкраща подруга Примадонни почуваються недобре

Алла Пугачова, відома російська співачка, зуміла не лише побудувати неймовірно успішну кар’єру та стати коханою дружиною чи не ідеального чоловіка. Знаменитість за своє життя встигла оточити себе вірними друзями та надійними людьми. Втім, найближчі товариші Примадонни останнім часом почуваються недобре. Про що та про кого йде мова, читайте далі.

Лайма Вайкуле – рецидив

Відома латвійська артистка та близька подруга Алли Пугачової Лайма Вайкуле багато років тому поборола онкологічне захворювання. Втім, у разі, якщо людям вдається вижити у цьому важкому двобої, залишок свого життя вони спостерігаються та живуть із ризиком, що їх спіткає рецидив. Шанувальники Лайми Вайкуле підозрюють, що саме так і сталось у житті знаменитості.

Відома латвійська співачка на початку цього року розповіла про рецидив раку
Відома латвійська співачка на початку цього року розповіла про рецидив раку

Вперше говорити про погіршення стану здоров’я артистки почали ще влітку 2022 року. Пізніше Лайма Вайкуле почала з’являтись на публіці з дуже коротким волоссям, що лише посилило чутки. Зрештою, зірка завуальовано відповіла на запитання про те, чи дійсно вона переживає рецидив раку. Співачка не сказала прямо, а лише попросила за неї молитись.

Ігор Ніколаєв – інфаркт

Кум відомої російської артистки Алли Пугачової Ігор Ніколаєв нещодавно потрапив до відділення швидкої допомоги після погіршення самопочуття. Після аналізів та обстеження лікарі однієї з найкращих московських лікарень встановили, що артист переніс гострий інфаркт. Тепер за ним спостерігають у реанімації.

Ігор Ніколаєв, за повідомленнями преси, днями потрапив до лікарні з гострим інфарктом
Ігор Ніколаєв, за повідомленнями преси, днями потрапив до лікарні з гострим інфарктом

За словами лікарів, сердечний ритм артиста важко назвати хорошим, а його стан – стабільним. Втім, Ігор Ніколаєв перебуває під наглядом досвідчених і професійних лікарів, а його шанувальники сподіваються на якомога швидше одужання співака.

Популярне

Схожі статті

Настя Каменських вперше заговорила про розлучення з Потапом і стосунки з молодим співаком: “Він креативний”

Українська співачка Настя Каменських вперше заговорила про свого нового фаворита – молодого та харизматичного красеня. А ось про стосунки з Потапом артистка була не багатослівною.

Так салат “Вінегрет” ніхто не готує, а хто пробує – дивується: роблю його по-новому з секретним інгредієнтом

Спробуйте приготувати "Вінегрет" з додаванням секретного інгредієнта, завдяки якому салат набуде зовсім нового смаку, і ви більше ніколи не готуватимете по-іншому.

Гості подумають, що салат з дорогого ресторану: всього 3 інгредієнти, але від задоволення усі аж муркотять

Цей салат можна приготувати нашвидкуруч і на вечерю в родинному колі, і для раптових гостей подати. Продуктів знадобиться мінімум, готується все дуже швидко, а насолоду смаком словами не передати.