46-річна Лідія Таран розповіла про свій рік у Франції: стала магістром, написала мемуар і варить борщі

У день 46-річчя ведуча Лідія Таран підбила підсумки, що вдалося зробити за рік. Перелік справ виявився доволі довгим. До того ж усе довелося робити французькою мовою.

Схоже на те, що в день народження Лідії Таран особливо повеселитися не вдалося. Та й пост в Інстаграмі з приводу 46-ліття виявився зовсім не святковим:

“Жити життя. Радіти радість. Сумувати сум”.

Лідія озирнулася на минулий рік і відзвітувала перед підписниками, що не все пішло “собаці під хвоста”, знайшлося і “трошки здобутків”. Найголовнішим досягненням року іменинниця вважає отримання диплома М1. Тепер ведуча стала магістром з комунікацій 1 ступеню. Дивовижно, як Таран склала іспити французькою?!

Лідія провела серйозне дослідження щодо викликів перед українськими медіа під час війни. Опус вийшов чималий – на 186 сторінок. До того ж захищати його знову ж таки довелося французькою. Та врешті все владналося.

Окрім навчання та писання мемуарів, Лідія ще й встигала займатися роботою у корпункті, роблячи сюжети для каналу “1+1”. Скільки новин було зроблено, неможливо й порахувати. Частенько затримувалася на роботі настільки довго, що ледь встигала на останній потяг.

Єдине, про що змовчала Лідія Таран, так це чи вдалося влаштувати особисте життя

Донька Василинка теж не змусила матусю червоніти. Склала перехідні іспити у французький ліцей, а ще побувала в Карпатах у пластових таборах, де жила разом із друзями в наметах. Звісно, без ностальгії за батьківщиною не обійшлося. Довелося компенсувати цей сум частим варінням борщу.

Колеги по ТСН привітали Лідію з черговим днем народженням. Марічка Падалко побажала бути щасливою як іменинниці, так і її країні. Єгор Гордєєв відзначив, що “все тільки починається”. Руслан Сєнічкін написав, що “має бути завжди добре там, де ти є”. До щирих вітань приєдналися й інші прихильники іменинниці.

Популярне

Схожі статті

Талановита людина талановита у всьому: народна артистка і мама двох дітей Могилевська пішла в сферу Фреймут

Усім нам відома Наталія Могилевська. Її всі знають як зіркову співачку, але заводна артистка встигає все, і мало хто знає про іншу її діяльність. Сьогодні ми розповімо, який проект вона готує.

Краще смаженої картоплі: коли не знаю, що приготувати, роблю картопляні язички. Улюблена страва на всі роки

Якщо треба зготувати щось дуже дешеве на вечерю, підійдуть картопляні язички. Основними інгредієнтами є борошно й картопля. Тож вийде дуже смачно і при цьому бюджетно.

Усього 4 інгредієнти, а така смакота: в ресторані спробувала салат, в який закохалася з першого шматочка

Усі ми любимо салати, адже це смачна страва на всі випадки життя. Сьогодні ми підготували рецепт простого салату, для приготування якого потрібні найдоступніші продукти, а смак сподобається кожному.