Доньку Олі Полякової Машу відрахували з університету у Лондоні: Суперблондинка назвала причину

Відома українська співачка Оля Полякова розповіла, чому її донька Маша переїхала жити з Лондона назад до Києва. За словами знаменитості, на це була вагома причина

Оля Полякова, відома українська співачка, разом зі своїм чоловіком Вадимом Буряковським виховує двох дітей. Старша донька зіркового подружжя Маша після завершення навчання у школі поїхала здобувати освіту до Великобританії. Там дівчина вступила до однієї з музичних академій. Маша Полякова навчалась за кордоном рік, але потім зіркова мама несподівано заявила, що її донька вступила до академії імені Чайковського, що знаходиться у Києві.

Відома українська співачка розповіла, що її донька навчається у композиторському відділенні та повертатись до Лондона не планує. Найімовірніше, дівчину вже відрахували з британської академії, а причиною стало бажання повернутись на Батьківщину. Втім, у Київ Маша Полякова повернулась не просто так. Про це на особистій сторінці в соціальній мережі Інстаграм розповіла її мама.

Оля Полякова пояснила, чому її донька переїхала жити з Лондона до Києва
Оля Полякова пояснила, чому її донька переїхала жити з Лондона до Києва

Оля Полякова повідомила, що її донька Маша більше не навчається у престижному музичному закладі BMus, що у Лондоні. За словами артистки, дівчина мала повернутись до України, адже вдома тут на неї чекає щось особливе. Хоча Оля Полякова не стала розповідати детальніше, до чого саме готується Маша Полякова, втім за словами співачки, це буде щось дійсно цікаве.

Оля Полякова розповіла, що її донька відрахувалась з британського університету та знову живе у Києві
Оля Полякова розповіла, що її донька відрахувалась з британського університету та знову живе у Києві

Шанувальники Олі Полякової поцікавилась, чи й досі її донька навчається за кордоном. Знаменитість не стала розповідати, що саме сталось у житті Маші, втім загадково зазначила, що попереду на неї чекає дещо цікаве. Хоча Полякова не уточнила, вона зазначила, що вже зовсім скоро її шанувальники матимуть змогу дізнатись, про що йде мова.

Популярне

Схожі статті

Цю смакоту обожнюють всі, тому готую багато: шаровий салат-тортик із куркою. Смачний та неймовірно ніжний

Рецепт ніжного салату-торта з копченою куркою, картоплею та сиром дуже просто приготувати на своїй кухні. Ця смакота вам обов'язково сподобається!

Сирне тісто з картопляною начинкою: традиційні пиріжки більше не роблю — родина запевняє, що так смачніше

Як приготувати випічку, щоб не витрачати багато часу на тісто? Сьогодні ми запрошуємо вас відкрити для себе новий варіант улюбленої класичної страви — пиріжки з сирного тіста із картоплею.

Щаслива Наталя Могилевська замилувала відео з маленькою донькою: солодощі, перший велосипед і рожеві ведмеді

Наталія Могилевська розчулила кадрами зі своєю донькою Софією, якій виповнилось 4 роки, а також показала, як влаштувала день народження для маленької іменинниці.