Повторює долю Каменських: чому у Наді Дорофєєвої у 33 досі немає власних дітей? Співачка назвала причину

Для багатьох жінок відсутність дітей є болючим питанням, коли її біологічні часи відстукують певний десяток років. Як реагує на це улюблена співачка багатьох українців 33 річна Надя Дорофєєва?

Хіба що лінивий не обговорював розлучення Дорофєєвої з Дантесом та нові її близькі стосунки з ресторатором Михайлом Кацуріним. Тепер на порядку денному у допитливих постає питання: чи не при надії вже Надія?

Співачку часто питали про маленьких “дантесиків” та “дорофейчиків” й раніше, коли вона була 6 років у шлюбі з Дантесом. Тоді Надя намагалася уходити від відповіді на це. Втім, коли її питали про те, що, можливо вона взагалі не хоче дітей, то співачка це категорично заперечувала.

Після її одруження з Кацуріним тема Надіїного материнства сколихнулася знову, бо в її теперішнього обранця у попередньому шлюбі є 2 дітей, а у цьому поки що ні.

А тут ще й сама Надя “підлила масла у вогонь”, виклавши, незабаром як пара стала жити разом, в інстаграмі фото у просторій сукні-сорочці, на якому прискіпливі користувачі розгледіли округлість живота. Тоді, як спростування своєї ймовірної вагітності, жінка показала себе у короткому топі, який не прикривав її сталевий прес.

І от цікава новина. Коли нещодавно в ефірі “Нашого радіо” співачку спитали, чи готова вона стати матір’ю, то вона ствердно відповіла: “Готова”.

Серед питань у бліцопитуванні на тій передачі було одне таке напівжартівливе: яке б ім’я Надя дала своєму майбутньому сину Володимир чи Михайло? Надя, не задумуючись відповіла, що ні тим, ні іншим ім’ям вона б не назвала свою дитину. А от ім’я Марк їй здається гідним. Але одразу ж й додала:

“Ніколи про це не думала, чисто випадково зараз назвала”

Отже, як бачимо, співачка зберігає інтригу.

Популярне

Схожі статті

Народила свою копію: Анастасія Приходько показала старшу доньку, яку неможливо від неї відрізнити

Анастасія Приходько, відома українська співачка, має трьох дітей. Найстарша донька артистки виглядає її копією. Нещодавно зіркова мама показала нову світлину дівчини.

Спробуйте один раз – будете робити постійно. Простий рецепт приготування сирних пончиків: тануть у роті

Повітряні пончики – дуже смачний десерт з кисломолочного сиру, який з легкістю можна приготувати вдома. Рецепт простий і зрозумілий, а смак виходить неперевершеним.

На цю вечерю прибігають навіть сусіди. Просто, але як же смачно виходить: курячий суп із сирними кульками

Суп - це знайома всім проста і смачна страва, яка також вважається корисною. Сьогодні ми підготували незвичайний рецепт курячого супу з сирними кульками, який сподобається кожному з першої ж спроби.