За вказівкою Бадоєва буквально котилася в прірву: Полякова випустила кліп, від якого сльози стоять в очах

Відеоряд розповідає про жінку, чоловік якої знаходиться на війні. Співачка символічно зривається у воронку в землі й намагається вибратися з неї, щоразу падаючи назад.

З початком повномасштабної війни Оля Полякова кардинально змінила свій імідж репертуар. Якщо раніше основою творчості артистки були несерйозні “шльопки” та “люді-люлі”, то тепер вона раз за разом дивує українців проникливими піснями про людські долі, покалічені війною – і не менш потужні відео до них. Так, композицією “Дякую”, у відеокліпі до якої знялися численні українські військові та волонтери, співачка вразила усіх. Користувачі соцмережі TikTok навіть впустили тренд – вони знімали свої здивовані та приголомшені реакції на кліп – дехто навіть починав плакати.

Цього разу співачка представила широкому загалу не менш грандіозну роботу. Вона презентувала пісню під назвою “У твоїх обіймах” разом із кліпом до неї. Режисером відеоряду став знаменитий український кліпмейкер Алан Бадоєв. Крім усього, даний кліп примітний ще й тим, що це перша робота режисера з початку повномасштабного російського вторгнення. Сам Алан також опублікував анонс у своїх соцмережах.

“Для багатьох українських жінок постіль перетворилась на нескінченну пустелю…”

– написав він під своїм дописом.

На початку кліпу Оля знаходиться на розкішному білосніжному простирадлі, і складається враження, що вона у своєму ліжку. Але з віддаленням камери стає зрозуміло, що цей простір куди більший за звичайну постіль, і таким чином лише підкреслюється самотність жінки, що знаходиться на ньому.

А з початком приспіву білосніжна постіль починає змінюватися проваллям у землі, куди сповзає артистка. Врешті ми бачимо Ольгу на дні ями, яка нагадує воронку від бомби. Співачка повідомила, що ця вирва була спеціально викопана режисерською командою під Києвом, де і проходили зйомки.

Оля намагається вибратися із провалля, раз за разом скочуючись вниз. Як зізналася співачка у власному дописі, всі завдання режисера вона виконувала самостійно, без залучення дублера.

Реакція мережі

Як і слід було очікувати, творчий тандем Олі й Алана Бадоєва знайшов глибокий відгук у серцях підписників. Жінки навперебій почали дякувати і ділитися історіями, як вони самі перебувають на місці Олі.

“Просто до сліз”

“Дякую за ці почуття, які переживаєш, коли дивишся кліп”

“Я навіть боюся дивитися, вже сльози та ком у горлі”

“Найкраща Ваша пісня за всю кар’єру”

Популярне

Схожі статті

Альбіну Джанабаєву помітили посеред вулиці у траурно-чорній сукні: цей образ викликає багато питань

Альбіна Джанабаєва продемонструвала цікавий образ, який викликав багато емоцій серед її фанатів. Світлини у чорній сукні співачка опублікувала у своєму Instagram.

Готую замість Олів’є на свята! Салат “Ніжний” з крабовими паличками: можу з’їсти одразу 2 порції! Рецепт

Салат "Ніжний" дуже смачна та красива закуска, викладена шарами, яка прикрасить будь-який стіл. А приготувати такий салат зовсім не складно. Спробуйте!

Знаю секрет, як подати макарони для гостей на святковий стіл: роблю макаронні гнізда з фаршем і запікаю

Страви з макаронів зазвичай вживають у будень, та якщо зробити макаронні гнізда з фаршем та запекти у духовці, вийде настільки крутезно, що не соромно буде подати й на святковий стіл.