Мурат Налчаджиоглу – не справжній батько: Лілія Реус показала подарунок доньці від її справжнього тата

Відомий бізнесмен турецького походження Мурат Налчаджиоглу влаштував для своєї падчерки справжню вечірку в день її народження. Лілія Реус "засвітила" презент від рідного батька дівчинки

Мурат Налчаджиоглу, відомий український бізнесмен, який став особливо популярним в Україні після одруження з Ані Лорак, сьогодні будує щасливі стосунки з іншою жінкою. На початку цього літа знаменитість відгуляв весілля з Лілією Реус, своєю обраницею, якій відносно давно зробив пропозицію. Тепер зіркова пара живе разом в офіційному статусі сім’ї та виховує разом дітей від попередніх шлюбів.

Доньку коханої Мурат Налчаджиоглу прийняв як рідну, а тому завжди намагається подарувати їй усе найкраще. Так, наприклад, нещодавно чоловік влаштував чималий сюрприз для Олександри у день її народження. Зіркова матуся Лілія Реус на особистій сторінці в соціальній мережі Інстаграм продемонструвала вечірку, яку зробив її чоловік. Крім того, блогерка “засвітила” подарунки не лише від себе та Мурата, але й від свого колишнього чоловіка.

Дружина Мурата Налчаджиоглу Лілія Реус виховує доньку від попереднього шлюбу

Знаменитість розмістила у своєму Інстаграм-блозі відео, на якому показала, якою радою була її донька, коли побачила сюрприз, який для неї влаштували. Мурат Налчаджиоглу красиво розклав усі подарунки дівчинки у залі біля вікна, а також прикрасив кімнату кульками. Олександра була задоволеною побачити свої презенти, але ще більше доньку Лілії Реус здивувало те, як її вітчим все красиво прикрасив.

З виразу обличчя дівчинки можна легко зробити висновок, що їй дуже сподобався спосіб Мурата Налчаджиоглу продемонструвати батьківську любов до доньки своєї дружини. Олександра з радістю розпаковувала всі подарунки, які підготували її рідні люди. У купі презентів можна було помітити і подарунок від справжнього батька дівчинки – колишнього чоловіка Лілії Реус.

Лілія Реус продемонструвала подарунки від себе, свого нинішнього та колишнього чоловіка

Нагадаємо, що раніше Лілія Реус, як і її нинішній чоловік Мурат Налчаджиоглу, вже перебувала в офіційному шлюбі. Від попередніх стосунків у зірок залишились діти – донька Олександра та донька Софія, яку народила Ані Лорак.