Весілля Мурата Налчаджиоглу з Ані Лорак і з Лілією Реус: як виглядали наречені і чиє свято було дорожчим

Відомий турецький бізнесмен і колишній чоловік Ані Лорак Мурат Налчаджиоглу нещодавно вдруге одружився. Друге весілля бізнесмена з візажисткою Лілією відрізнялося від помпезного весілля з Ані Лорак у 2009 році.

Мурат Налчаджиоглу розлучився зі співачкою Ані Лорак у 2019 році. На розлучення подала саме артистка, адже Мурат неодноразово їй зраджував. Турецький бізнесмен довго в холостяках не засидівся. Вже через рік після розлучення чоловік представив публіці свою нову кохану на ім’я Лілія Реус. Дівчина молодша від Мурата на 19 років і являється візажисткою. У 2021 році Мурат зробив дівчині пропозицію руки та серця, а у червні 2023 року вони зіграли весілля.

Яким було весілля Мурата Налчаджиоглу з Ані Лорак, а яким  з Лілією Реус?

Весілля Мурата Налчаджиоглу і Ані Лорак

Весілля Лорак і Мурата було 22 серпня 2009 року і проходило воно у Турції на березі моря в одному з найдорожчих і найрозкішніших курортних готелей міста Белек. На весіллі було 200 людей серед яких не тільки родичі і друзі наречених, а й багато зірок шоу-бізнесу. Серед них: Олександр Пономарьов, Віктор Павлік, Лілія Подкопаєва та інші.

Весілля було помпезним. На столах були вишукані страви, делікатеси. Офіціанти були одягнені в костюмах з крилами ангелів. Гостей також зустрічали дівчата в образах ангелів.

Весілля Ані Лорак і Мурата Налчаджиоглу
Весілля Ані Лорак і Мурата Налчаджиоглу

Наречена за весілля змінила декілька нарядів. Основною сукнею у якій вона з’явилася на початку банкету була сукня з 5-метровим шлефом. Сукня була оздоблена дорогоцінним камінням, а весь шлейф був оздоблений трояндами.

Якою нареченою була Ані Лорак
Якою нареченою була Ані Лорак

Під кінець вечора Ані Лорак одягнула більш зручну сукню без шлейфу.

Весілля Ані Лорак і Мурата Налчаджиоглу
Весілля Ані Лорак і Мурата Налчаджиоглу

Вартість весілля Ані Лорак і Мурата Налчаджиоглу оцінити важко, але мова йде про сотні тисяч доларів.

Весілля Мурата Налчаджиоглу і Лілії Реус

Весілля Мурата Налчаджиоглу і Лілії Реус відбулося 3 червня 2023 року. Свято проходило в Україні в одному з престижних ресторанних комплексів на Київщині. Церемонія пройшла під відкритим небом і була дуже зворушливою і традиційною.

Весілля Мурата Налчаджиоглу і Лілії Реус
Весілля Мурата Налчаджиоглу і Лілії Реус

Наречена була одягнена у красиву, вишукану облягаючу сукню з невеличким шлейфом.

Весілля Мурата Налчаджиоглу і Лілії Реус
Весілля Мурата Налчаджиоглу і Лілії Реус

Весілля було невелике: на 60 осіб. Присутні були лише близькі родичі, друзі та колеги наречених.

Банкет проходив у гарному ресторані з піснями, танцями. Загалом, весілля Мурата і Лілії не було таким помпезним і дороговартісним, як весілля Налчаджиоглу з Лорак. Закохані одружилися без зайвого пафосу.

Популярне

Схожі статті

Вік живи, вік учись: так швидко оселедець я ще не чистила. Ніяких секретів, усе максимально елементарно

Для того, аби приготувати смачний салат чи будь-яку іншу закуску до свого столу на основі риби, для початку її потрібно якісно почистити. Розповідаємо, як це зробити.

У білосніжному костюмі з вишивкою: Олександр Усик приголомшив стильним образом перед поєдинком з британцем

Український боксер Олександр Усик приголомшив публіку костюмом з чорною вишивкою, який одягнув на пресконференцію перед поєдинком з Тайсоном Ф'юрі.

У 45 років можна виглядати неначе у 25: доведено Олею Поляковою, Лілією Подкопаєвою, Валерією Крук та Монро

Всі ми чули поговірку про бабу-ягідку в 45. Але наші знаменитості Подкопаєва, Полякова, Крук, Монро її спростовують. Адже виглядають зовсім не як ягідки, а неначе юні дівчата.