Оксана Білозір похрестила онука: хрещеними батьками 7-місячного Матвійчика стали нардепка та бізнесмен

Втретє бабусею Оксана Білозір стала в лютому цього року. Тепер настала пора похрестити 7-місячного Матвійчика. Хрещеними батьками малюка стала неабиякі люди.

Невістка старшого сина Оксани Білозір Лариса є народною обраницею від “Слуги народу”. Лариса Білозір входить до депутатської групи “Довіра” разом із Марією Мезенцевою. Колега стала хрещеною мамою третьої дитини невістки відомої співачки й політикині.

Хрестини онука Оксани Білозір

Марія Мезенцева разом із бізнесменом Юрієм Косюком похрестили 7-місячного Матвія у церкві. Представниця депутатської фракції похвалилася світлиною з хрещеником на руках у мережі Інстаграм, зробивши підпис:

“Це для мене велика честь. Дякую, що обрали мене для нашого янгола”.

Малюку пощастило з хрещеними батьками. Нинішня народна обраниця Марія раніше займалася підприємництвом, викладала англійську мову та займалася благодійністю. Хрещений батько є власником агрохолдингу “Миронівський хлібопродукт”.

Новий українець Матвій народився у родині старшого сина Оксани Білозір Андрія. Первістка жінка народила від першого чоловіка, якого 8 травня 2000 року побили у львівській кав’ярні за вимогу співати пісні українською мовою. Ігор Білозір помер після того в лікарні.

Оксана Білозір зі старшими онучками

З другим чоловіком Романом Недзельським зірка народила сина Ярослава (нині вони розлучилися). Він поки що не порадував батьків нащадками. Натомість Андрій з дружиною Ларисою стали цьогоріч батьками вже втретє.

Подружжя виховує двох старших донечок, а тепер у родині з’явився ще й справжній козак. Хлоп’я народилося на Оксани та Миколая, зробивши подарунок бабусю й дідусю. До речі, день народження малюка збігається з днем народження Олени Зеленської. А донька Білозорів Ліза народилася в один день із президентом.

Популярне

Схожі статті

Радісні миті життя: Оля Полякова та Маша Єфросиніна побачилися з доньками, які перебувають за кордоном

Багато хто заздрить батькам, які мали можливість відправити дітей за кордон. Але Оля Полякова та Маша Єфросиніна можуть розповісти, як сумують за нащадками. На щастя, змогли зустрітися.

Найніжніший торт на світі, він просто тане у роті! Рецепт дуже смачного пирога з сиром і ягодами

Магазинна випічка ніколи не зрівняється з домашньою. Спробуйте приготувати цей ніжний пиріг з сиром та ягодами і даний рецепт стане вашим улюбленим.

Коли в морозилці завалявся шматочок солоного сала, готую ніжну намазку. Таку хочеться їсти навіть без хліба

Бутерброди - це проста і швидка страва, підходить для всіх випадків життя. Сьогодні ми підготували рецепт намазки із солоного сала. Цей варіант підходить для будь-якого хліба і сподобається кожному.