Олексій Суханов показав фото з похорон мами Кузьми Скрябіна: “На мить здалося, що Ви дихали…”

Блогер Олексій Суханов, який брав свого часу інтерв'ю у мами Андрія Кузьменка, провів Ольгу Михайлівну разом з іншими близькими людьми в останню путь.

Ольга Михайлівна пережила свого сина Андрійка, якого всі називали Кузьмою Скрябіним, на 8 років, і пішла з життя у 76-річному віці. Суханов поділився на своїй сторінці в Інстаграм деталями похорону.

Звісно, були присутні чоловік Віктор, який у злагоді прожив із небіжчицею 57 років, невістка Світлана, вдова Андрія. От тільки представники шоубізу проігнорували останні проводи, хоча багато хто з них пам’ятає гостинність цієї жінки. На похороні був присутній лише один музикант із гурту “Скрябін” Олексій Зволинський.

Похорон мами Андрія Кузьменка

Ольгу Кузьменко поховали поряд із сином у сімейному склепі в Брюховичах, що на Львівщині. Пан Олексій був настільки вражений пронизливими словами священника та присутніх, що не міг повірити у реальність:

“Світла пам’ять! Хоча сьогодні у церкві мені на мить здалося, що Ви дихали…”

Підписники підтримали блогера:

“Пішло тіло, але не душа. Ольга Михайлівна ніби передала кожному своєї сили, мудрості і енергії”.

“Ми тут, а вона з сином. Царство небесне!”

“Які правильні та щирі слова. Вічна пам’ять мамі Кузьми”.

Усе своє життя Ольга Миколаївна присвятила улюбленому сину. Коли її запитували, чому не народила ще одну дитину, завжди дивувалася:

“Навіщо? В мене ж є Андрійко!”

Удома на Скрябіна завжди чекали свіженькі голубці. Він обожнював цю страву, але їв виключно мамині вироби. Навіть коли їхав на весілля, де столи ломилися від наїдків, брав каструльку з маминими капустяниками.

Після страшної автотрощі, в якій син не вижив, мама продовжувала жити ним, написавши три книги спогадів про видатного нащадка й талановитого музиканта.