Володимир Остапчук поклав руку на живіт 23-річної дружини Каті Полтавської: стане багатодітним батьком

Відомий український шоумен Володимир Остапчук тонко наткнув, що готується стати багатодітним батьком. На новій світлині знаменитість засвітив живіт своєї обраниці

Володимир Остапчук майже одразу після свого другого розлучення почав стосунки з медійницею з Києва Катериною Полтавською. Стосунки зіркової пари розвивались доволі стрімко, тому невдовзі після початку роману вони переїхали жити до спільної квартири. У лютому шанувальники запідозрили, що зіркова пара встигла таємно одружитись, а вже тепер фани підозрюють, що зовсім скоро у молодій родині може стати поповнення.

Хай там як, але закохані нічого не коментують – лише натякають на те, що в їхніх стосунках усе добре. Так, наприклад, нещодавно на сторінці Володимира Остапчука з’явилась нова світлина, на якій він позує поруч зі своєю коханою Полтавською. Чоловік ніжно поклав руку на живіт обраниці, від чого може здаватись, що це – так зване вагітне фото.

Володимир Остапчук зі своєю коханою обраницею Катериною Полтавською на спільному фото
Володимир Остапчук зі своєю коханою обраницею Катериною Полтавською на спільному фото

Втім, сказати напевно, чи при надії Катерина Полтавська, важко. Втім, закохана пара не приховує того факту, що тему вагітності та народження спільних дітей вони вже обговорювали. Так, наприклад, обраниця відомого українського шоумена полюбляє спілкуватись в особистому блозі зі своїми підписниками. Раніше фани Полтавської питали в неї, скількох дітей вона хоче народити. Зірка заявила, що бажає стати мамою щонайменше двох малюків.

Раніше Володимир Остапчук і Катерина Полтавська вже натякали на те, що хочуть багато дітей
Раніше Володимир Остапчук і Катерина Полтавська вже натякали на те, що хочуть багато дітей

Крім того, не так давно зіркова блогерка розповідала і про спільні плани зі своїм коханим. За словами Катерини Полтавської, наразі вони з Володимиром Остапчуком живуть у квартирі, але так буде не завжди. Коли зірка завагітніє і в молодій родині з’являться діти, вони одразу переїдуть жити до приватного будинку – аби місця вистачило всім.

Популярне

Схожі статті

Як зараз виглядає Алла Мазур, яку всі пам’ятають зіркою ТСН з каштановим каре: легенда телебачення змінилася

Усі ми знаємо Аллу Мазур, багато хто запам'ятав її з каштановим каре. Але як зараз виглядає легендарна ведуча ТСН, як і чому змінився її образ. Сьогодні ми розповімо саме про ці зміни її зовнішності.

Можна готувати хоч щодня. Дуже просто, швидко, але як же смачно: пишний пиріг із лохиною в мультиварці

Усім ми любимо випічку, без неї важко уявити затишний вечір. Але ж її можна приготувати дуже просто, достатньо лише мультиварки. Сьогодні ми підготували рецепт пишного та ніжного пирога з лохиною.

Донька Романа Сасанчина спить взута у чоботи: дружина переможця “Голосу” сказала – щоб гарно носились

Відомий український артист Роман Сасанчин разом із дружиною Іванною виховують спільну доньку. Виявилось, що насправді дівчинка спить, взута в чоботи.