Тільки вийшов iPhone 15, а Катя Полтавська вже хоче від Остапчука 16: “Мені Вова подарував 14”

Новоспечена дружина відомого українського шоумена зізналась, який подарунок від коханого хотіла б отримати. Катерина Полтавська розповіла про це своїм підписникам

Катерина Полтавська, відома українська блогерка та новоспечена дружина шоумена й ведучого Володимира Остапчука, нещодавно зізналась, який подарунок хотіла б отримати від свого обранця. На особистій сторінці в соціальній мережі Інстаграм зірка вирішила поспілкуватись зі своїми шанувальниками та розповіла, що насправді вона не мріє про iPhone 15, який нещодавно вийшов. Полтавська жартома зазначила, що почекає від Остапчука на наступну модель всесвітньо відомого смартфону.

Який подарунок від Остапчука чекає Полтавська

У своєму Інстаграм-блозі Катерина Полтавська відповіла на запитання шанувальників про те, чи не планує вона змінювати свій телефон на iPhone, який нещодавно вийшов. Зірка зізналась, що в її планах немає купівлі нового смартфона, адже лише минулої осені Остапчук подарував їй попередню модель.

Катерина Полтавська зізналась, який подарунок хоче отримати від свого коханого чоловіка
Катерина Полтавська зізналась, який подарунок хоче отримати від свого коханого чоловіка

Втім, зіркова блогерка та дружина шоумена не стала приховувати, що насправді вона б хотіла отримати у дарунок від свого обранця наступну модель iPhone. Катерина Полтавська зазначила, що наразі вона не бачить сенсу змінювати телефон, тому просто почекає, поки американська компанія випустить нову модель смартфона.

Катерина Полтавська розсекретила, який телефон хоче отримати від свого обранця
Катерина Полтавська розсекретила, який телефон хоче отримати від свого обранця

Варто зазначити, що відома українська блогерка також полюбляє балувати свого чоловіка цікавими подарунками та увагою. Так, наприклад, сьогодні Володимир Остапчук святкує свій день народження, а його кохана вирішила подарувати йому на честь такого важливого дня новісіньку модель iPhone. Шоумен був радий, але пожартував про те, що йому здалось, ніби система зламалась.

Популярне

Схожі статті

Як зараз виглядає Алла Мазур, яку всі пам’ятають зіркою ТСН з каштановим каре: легенда телебачення змінилася

Усі ми знаємо Аллу Мазур, багато хто запам'ятав її з каштановим каре. Але як зараз виглядає легендарна ведуча ТСН, як і чому змінився її образ. Сьогодні ми розповімо саме про ці зміни її зовнішності.

Можна готувати хоч щодня. Дуже просто, швидко, але як же смачно: пишний пиріг із лохиною в мультиварці

Усім ми любимо випічку, без неї важко уявити затишний вечір. Але ж її можна приготувати дуже просто, достатньо лише мультиварки. Сьогодні ми підготували рецепт пишного та ніжного пирога з лохиною.

Донька Романа Сасанчина спить взута у чоботи: дружина переможця “Голосу” сказала – щоб гарно носились

Відомий український артист Роман Сасанчин разом із дружиною Іванною виховують спільну доньку. Виявилось, що насправді дівчинка спить, взута в чоботи.