Катя Осадча дочекалася – старший син Ілля Поліщук досягнув світового повноліття: “Моя гордість”

Катя Осадча відзначила 21-річчя свого первістка Іллі Поліщука. Мама щемко привітала сина зі світовим повноліттям, а сама ніяк не може повірити, що син уже настільки дорослий.

Катя Осадча має трьох синів. Двоє молодших Іванка та Данила ведуча народила від шоумена Юрія Горбунова. А от у першому шлюбі з Олегом Поліщуком ведуча народила первістка Іллю. Шлюб із народним депутатом не склався. Натомість тепер жінка має справжнє материнське щастя.

28 вересня молодику минув 21 рік. Матуся відзначила, що він досяг світового повноліття. Мама нагородила нащадка купою епітетів, назвавши “розсудливим, розумним, уважним, надійним”:

“Іноді мені не віриться, що я мама такого дорослого і самостійного сина”.

А ще Ілля є гарним прикладом для молодших братів і чудовим старшим братом. Щаслива матуся відзначила, що Ілля нині навчається на 3 курсі американського університету. Він вивчає сферу ІТ, а по отриманні диплома збирається повернутися в Україну, щоб застосувати отримані знання на практиці. Осадча похвалилася, що син уже зараз робить дещо цінне для країни, але не поточила, що саме.

Сину Каті Осадчої вже 21 рік

До привітань приєднався вітчим іменинника Юрій Горбунов, зробивши коментар із цілою купою окличних знаків:

“Ілля! Многая літа! Так тримати! Вже зовсім дорослий! Гордість!”

Уникнути злостивих коментів під дописом, як не старалася Осадча, не вдалося. Люди почали писати, що не мають можливості відправити своїх синів не лише на навчання, але й просто за кордон. Як годиться, пропонували Іллі взяти в руки зброю і йти захищати країну.

Знайшлися й підписники, налаштовані на позитив, схарактеризувавши Катерину як “чудову маму прекрасних синів” і роздивившись, наскільки матуся з сином схожі, та побажавши імениннику здійснення всіх мрій.

Популярне

Схожі статті

Час невблаганний й нищівний: як зараз виглядають колишні еталони чоловічої краси Делон, Круз, Пітт та інші

У світі кіно та моди завжди було чимало чоловіків, які ставали еталонами краси. Серед них такі як Ален Делон, Том Круз, Бред Пітт, Леонардо Ді Капріо.

Ніхто не вірить, що я їх сама роблю! Виходять краще ніж в кондитерських: легкі тістечка у кокосовій стружці

Забудьте про необхідність виходити з дому, щоб насолодитися смаком вишуканих кондитерських виробів. З цим рецептом тістечка у кокосовій стружці стануть найулюбленішим домашнім десертом вашої сім'ї!

Наступають на п’яти Кароль і скоро її перевершать: Клавдія Петрівна, Трінчер та інші перспективні артистки

Кожне покоління має своїх кумирів й нові часи народжують нових зірок. Так останнім часом все частіше звучать такі імена як Клавдія Петрівна та Анна Трінчер, поступово відтісняючи навіть Тіну Кароль.