Актор з “Величного століття” втратив свою вроду: Бурака Озчивіта більше не вважають найкрасивішим чоловіком

З того часу як на світові екрани вийшов знаменитий серіал "Величне століття", жіночими глядацькими серцями заволодів турецький актор Бурак Озчивіт, що зіграв роль Малкочоглу Балі-бея.

Завдяки своїй яскравій зовнішності, міцній статурі та харизмі Бурак Озчивіт досяг успіху не тільки у кінематографі, а й у модельній кар’єрі. З молодих років він брав участь у всіляких конкурсах красоти, був нагородженим званням “Краща модель Туреччина” та зайняв друге місце у конкурсі “Краща модель світу”, неодноразово очолював рейтинг найкрасивіших чоловіків року. Але, як кажуть, прожиті роки молодості не додають. Цього року, вперше за довгий час, Бурак Озчивіт поступився правом називатися найкрасивішим чоловіком Туреччини за даними інтернет-журналу “Світ краси”.

У 2023 році на звання найкрасивішого чоловіка претендувало п’ятдесят чоловіків. Рейтинг складався на підставі анкет, які заповнювали звичайні люди, журналісти, актори, співаки й так далі. Але Бурак Озчивит не потрапив у їх число.

“Ніхто не може зрівнятися з Бураком Озчивітом. Це не конкуренти!”, – обурювалися його поціновувачі.

Тим не менш, це сталося. Хто ж цього року “перейшов дорогу” та дав фору визнаному красеню з “Величного століття” та “Королька пташки співочої” ?

На третьому місці у списку красенів цього року опинився турецький актор Дженгіз Джошкун, відомий ролями в історичних сагах, який мріє зіграти Джеймса Бонда.

Дженгіз Джошкун
Дженгіз Джошкун

Друге місце було надано актору Мерт Рамазан Деміру, якого глядачі відкрили для себе після фільму “Зимородок”

На першому ж місці Джан Яман — талановитий актор та модель, який має юридичну освіту та, навчаючись в Італійській академії, мав найвищі бали з математики.

Але шанувальники краси бурака Озчивіта категорично не згодні з тим, що їхній кумир більше не вважається найкрасивішим. Вони з гнівом пишуть, що це не правильний відбір і улюблений Бурак назавжди залишиться першим серед, навіть, світових красенів.

Популярне

Схожі статті

Краще смаженої картоплі: коли не знаю, що приготувати, роблю картопляні язички. Улюблена страва на всі роки

Якщо треба зготувати щось дуже дешеве на вечерю, підійдуть картопляні язички. Основними інгредієнтами є борошно й картопля. Тож вийде дуже смачно і при цьому бюджетно.

Усього 4 інгредієнти, а така смакота: в ресторані спробувала салат, в який закохалася з першого шматочка

Усі ми любимо салати, адже це смачна страва на всі випадки життя. Сьогодні ми підготували рецепт простого салату, для приготування якого потрібні найдоступніші продукти, а смак сподобається кожному.

Картопляна запіканка на сковороді по-швейцарськи: рецепт, як у найкращих ресторанах, але на домашній кухні

Картопляна запіканка - це дуже простий, але при цьому смачний і ситний варіант обіду або вечері нашвидкуруч. Саме такий рецепт запіканки на сковорідці ми сьогодні й підготували. Сподобається кожному.