“Ми не дотягли”: фронтмен гурту “Без Обмежень” Танчинець повідомив причину розлучення з дружиною

Відомий український музикант і фронтмен гурту "Без обмежень" висловився про розлучення зі своєю дружиною. Знаменитість назвав причину, чому так сталось

Сергій Танчинець, відомий український музикант і фронтмен гурту “Без Обмежень”, нещодавно поділився зі своїми фанатами неприємною новиною. Знаменитість оголосив про розлучення зі своєю дружиною, з якою провів у шлюбі майже 15 років – союз не дотягнув до “круглої” дати буквально декілька днів. На особистій сторінці в соціальній мережі Фейсбук артист поділився деталями, але закликав поважати їхнє зі вже колишньою дружиною приватне життя.

Танчинець розлучається з дружиною

У своєму особистому блозі відомий музикант поділився сумною новиною. Сергій Танчинець зазначив, що через кілька днів його шлюбу з дружиною Анною мало виповнитись 15 років, але напередодні вони прийняли важливе рішення розлучитись. Артист спробував пояснити, чому так сталось і чи є для цього певна причина.

Сергій Танчинець повідомив, що розлучається з дружиною після 15 років разом

За словами відомого українського музиканта, не варто дивуватись через те, що сталось. Сергій Танчинець заявив, що насправді винних у розлученні немає – ні він, ні його вже колишня дружина Анна не робили нічого, аби стосунки завершились. Втім, додав музикант, іноді в житті стається так, що пара більше не може бути разом.

Сергій Танчинець також попросив шанувальників та пересічних користувачів мережі втриматись від осуду та поважати його з дружиною вибір. Знаменитий музикант і фронтмен гурту “Без Обмежень” заявив, що ніяких коментарів для медіа він давати не має наміру.

Сергій Танчинець з гурту Без Обмежень натякнув на причину розлучення з дружиною

Варто зазначити, що наразі достеменно невідомо, що стало причиною розлучення відомого українського музиканта та його дружини Анни. Втім, Сергій Танчинець наголосив, що винних у цьому немає, а отже можна зробити висновок, що випробування часом і повномасштабною війною стало для зіркового шлюбу занадто складним. Хай там як, але шанувальники артиста бажають йому та його колишній дружині щастя в особистому житті.