Акторка “Дизель шоу” Вікторія Булітко робить уколи на обличчі, щоб виглядати вічно молодою для Сморигіна

Відома українська актриса Вікторія Булітко показала, як робить уколи краси. Знаменитість на своїй Інстаграм-сторінці не приховує, як їй вдається залишатись привабливою

Вікторія Булітко, відома українська актриса та зірка гумористичного проєкту “Дизель Шоу”, на особистій сторінці в соціальній мережі Інстаграм розкрила свій секрет привабливості. Знаменитість завжди була відвертою зі своїми шанувальниками, тому вирішила не приховувати того факту, що робить уколи краси.

Булітко розкрила свій секрет привабливості

На особистій сторінці в соціальній мережі Інстаграм Вікторія Булітко розповіла про процедуру, яку нещодавно зробила у косметолога. Знаменитість зізналась, що вже 10 років ходить до однієї і тої самої фахівчині, адже максимально їй довіряє. Ба більше, додала актриса, їй подобається, що косметологині вдається зберігати її природну привабливість.

Вікторія Булітко з Дизель Шоу зізналась, що робить уколи краси у косметолога

Нещодавно, як розповіла Вікторія Булітко, вона зробила Мікроголковий RF – процедура, яка “змушує” шкіру самостійно виробляти колаген, який потрібен для збереження пружності та еластичності шкірного покрову. Знаменита актриса зазначила, що така голкова процедура є абсолютно безболісною, а реабілітація після неї максимально коротка – вже наступного ранку почервоніння зникають.

Крім того, додала Вікторія Булітко, ця процедура займає дуже мало часу – всього лише 15 хвилин. За словами знаменитості, у неї настільки завантажений графік, що вона ніколи не може виділити зайву годину. Саме тому подібна процедура у косметолога для неї ідеальна, адже не віднімає у неї багато часу.

Вікторія Булітко зробила уколи краси у косметолога та показала результат

У підсумку знаменитість зауважила, що її улюблена косметологічна клініка – її місце краси та молодості. Вікторія Булітко зізналась, що там їй допомагають залишатись такою, якою її створила природа та батьки.