Костянтин Меладзе в цьому брати участі не захотів: Віра Брежнєва презентувала нову україномовну пісню

Відома українська співачка після початку повномасштабної війни змінила свій псевдонім та почала записувати пісні солов'їною. Нещодавно зірка випустила україномовний хіт

Віра Брежнєва, відома українська співачка, не так давно повідомила про намір змінити свій псевдонім. Тепер артистка виступає під сценічним ім’ям VERA, а нещодавно і взагалі випустила нову україномовну пісню. Співачка презентувала кліп до неї.

Віра Брежнєва заспівала українською

На майданчику YouTube української артистки з’явилась нова пісня. Так, композиція ввійде до майбутнього мініальбому, який знаменитість планує випустити вже незабаром. На початку другого осіннього місяця, 6 жовтня, зірка презентує свій перший альбом, усі пісня в якому були написані та заспівані рідною мовою.

Віра Брежнєва випустила нову україномовну пісню зі свого майбутнього мініальбому
Віра Брежнєва випустила нову україномовну пісню зі свого майбутнього мініальбому

Майбутній альбом – не простий. Віра Брежнєва пояснила, що протягом 108 днів вона записувала таку ж саму кількість вдячностей людям, оточенню, підтримці та своїм внутрішнім відчуттям. У процесі такого незвичайного підходу до творчості зародились особливі пісні та емоції, які артистка передає шанувальникам крізь музику.

Чоловік Віри Брежнєвої Костянтин Меладзе у створенні пісні участі не брав
Чоловік Віри Брежнєвої Костянтин Меладзе у створенні пісні участі не брав

Зазначимо, що у мережі вже давно ходять чутки про те, що Віра Брежнєва насправді давно розлучилась зі своїм чоловіком. Так, шанувальники та пересічні користувачі мережі впевнені, що причиною для розставання стали різні погляди на повномасштабну війну в Україні. Хай там як, але останні півтора року відома співачка публічно не згадує про свого чоловіка.

Крім того, новий проєкт артистки, її нове сценічне амплуа, вона найімовірніше створювала та просуває без допомоги свого зіркового чоловіка-продюсера. Втім, про стосунки зіркової пари нічого невідомо, адже вони воліють замовчувати особисте життя.

Популярне

Схожі статті

Час невблаганний й нищівний: як зараз виглядають колишні еталони чоловічої краси Делон, Круз, Пітт та інші

У світі кіно та моди завжди було чимало чоловіків, які ставали еталонами краси. Серед них такі як Ален Делон, Том Круз, Бред Пітт, Леонардо Ді Капріо.

Ніхто не вірить, що я їх сама роблю! Виходять краще ніж в кондитерських: легкі тістечка у кокосовій стружці

Забудьте про необхідність виходити з дому, щоб насолодитися смаком вишуканих кондитерських виробів. З цим рецептом тістечка у кокосовій стружці стануть найулюбленішим домашнім десертом вашої сім'ї!

Наступають на п’яти Кароль і скоро її перевершать: Клавдія Петрівна, Трінчер та інші перспективні артистки

Кожне покоління має своїх кумирів й нові часи народжують нових зірок. Так останнім часом все частіше звучать такі імена як Клавдія Петрівна та Анна Трінчер, поступово відтісняючи навіть Тіну Кароль.